ΑΕΚ : Χωρίς Ουγκάλδε με Άρη Νίκαιας

ΑΕΚ : Χωρίς Ουγκάλδε με Άρη Νίκαιας

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη Νίκαιας για τη δεύτερη αγωνιστική της Handball Premier και ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κριστιάν Ουγκάλδε.

Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (26/09, 18:00) τον Άρη Νίκαιας για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου Ομίλου της Handball Premier. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρητικά αγωνίζονται… εκτός έδρας, ωστόσο λόγω προβλήματος στην έδρα των Νικαιωτών, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Συλλόγου στο YouTube, AEK Athletic Club, μετά από συνεννόηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Ugalde που είχε ορισμένες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ πέραν τούτου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Bauer, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Reina, Kosanovic, Μυλωνά, Jimenez, Florido, Κοτσιώνη, Στάθη, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλο, Καλόμοιρο, Buneta, Κεδέρη.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε στο aek.gr: «Συνεχίζουμε τη φετινή μας περιπέτεια με ένα παιχνίδι που θεωρητικά είναι εύκολο. Οι ομάδες συνηθίζουν μετά από μία μεγάλη νίκη να μην παρουσιάζονται συγκεντρωμένες και αυτό είναι κάτι το συζήτησα με τους παίκτες. Ζήτησα σοβαρότητα και συγκέντρωση και φυσικά σεβασμό στον αντίπαλο. Θα γίνουν και οι απαιτούμενες αλλαγές και πάμε για τη νίκη».

Ο άσσος του Δικεφάλου, Ignacio Moya Florido, δήλωσε με τη σειρά του στο aek.gr: «Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, έχουμε σεβασμό για όλες τις ομάδες. Έτσι και αύριο, με σοβαρότητα και συγκέντρωση πρέπει να κρατήσουμε καλό ρυθμό και να δείξουμε βελτίωση για τη συνέχεια. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουμε από το ματς με τον Άρη».

Όσον αφορά την προϊστορία των δύο ομάδων, ΑΕΚ και Άρης Νίκαιας έχουν τεθεί αντιμέτωποι 10 φορές, από 5 σε κάθε έδρα, με την Ένωση να έχει πετύχει το 10×10. Στους αγώνες που είναι φιλοξενούμενη η Ένωση έχει πετύχει 161 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί 105.

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη Νίκαιας είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 39 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ