Οι Τούρκοι πολιτικοποιούν το χάντμπολ και προκαλούν

Οι Τούρκοι πολιτικοποιούν το χάντμπολ και προκαλούν

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι, που χρησιμοποιούν ακόμα και τον αθλητισμό για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Σε επιστήμη έχουν αναγάγει τη δημιουργία εντυπώσεων οι Τούρκοι, οι οποίοι  προσπαθούν με κάθε τρόπο να υπονομεύσουν την Ελλάδα και να προκαλέσουν σύγχυση, χρησιμοποιώντας ακόμα και τον αθλητισμό ως μέσο για να πετύχουν τους στόχους τους.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, τα οποία ανέφεραν ότι η χώρα μας αρνείται να εκδώσει βίζα σε Αζέρο παίκτη της Αντάλιασπορ. Ως εκ τούτου του απαγορεύει να έρθει στην Ελλάδα, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της τούρκικης ομάδας, για το παιχνίδι με τον Διομήδη Αργους για το EHF European Cup του χάντμπολ.

Οι Τούρκοι πολιτικοποιούν ακόμα και το χάντμπολ και χρησιμοποιούν τον αθλητισμό για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προκαλέσουν σύγχυση. Φυσικά, για μία ακόμα φορά παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν. Όπως τους βολεύουν. Παλιά τους τέχνη, κόσκινο, άλλωστε…

«Η Ελλάδα μπλέκει τον αθλητισμό με την πολιτική και τον πόλεμο ανάμεσα στην Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν. Σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατόπεδο της Αντάλιασπορ, οι ελληνικές αρχές αρνούνται να εκδώσουν βίζα στον 35χρονο Αζέρο, Ολεγκ Γεοργκιγέφσκι. Οι άνθρωποι της Αντάλιασπορ προσπαθούν να ξεπεράσουν το θέμα που έχουν δημιουργήσει οι ελληνικές αρχές και να μπορέσει ο παίκτης να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα», έγραψαν οι Τούρκοι, οι οποίοι προφανώς προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι των δύο ομάδων στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στην Αττάλεια στις 21 Νοεμβρίου.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ