Θετικός σε κορωνοϊό ο Δομπρής στην εθνική ομάδα

Θετικός σε κορωνοϊό ο Δομπρής στην εθνική ομάδα

Όπως ανακοίνωσε η ΟΧΕ ο Μπάμπης Δομπρής βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό και τέθηκε σε 10ημερη καραντίνα βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Μπάμπης Δομπρής στην εθνική ομάδα χάντμπολ.  Ο παίκτης της ΑΕΚ που είναι καλά στην υγεία του και ασυμπτωματικός, τέθηκε σε 10ημερη καραντίνα όπως επίσης και οι υπόλοιποι διεθνείς της Ένωσης που ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Έτσι ακυρώθηκε τόσο το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό με την ΑΕΚ αλλά και το ταξίδι της εθνικής στην Αίγυπτο.

Η ανακοίνωση:

«Θετικό κρούσμα στην Εθνική Ανδρών- Ματαιώθηκαν τα φιλικά στην Αίγυπτο

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι από τα μοριακά τεστ covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της Εθνικής Ανδρών, βρέθηκε θετικό το δείγμα του διεθνούς αθλητή Χαράλαμπου Δομπρή.

Ο 26χρονος περιφερειακός είναι ασυμπτωματικός, ωστόσο βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου τέθηκε σε 10ημερη καραντίνα και δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

Η Ομοσπονδία εύχεται περαστικά στον νεαρό αθλητή και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Επιπλέον σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες ΓΓΑ- ΕΟΔΥ τίθενται σε περιορισμό και αποχή από τις προπονήσεις οι διεθνείς αθλητές Αραμπατζής, Αραπακόπουλος, Καλόμοιρος, Μυλωνάς, Νικολαΐδης, Παπαδιονυσίου και Τζηράς, που θεωρούνται επαφές, αφού πήραν μέρος στην προπόνηση της ΑΕΚ την Δευτέρα το απόγευμα.

Οι συγκεκριμένοι αθλητές θα υποβληθούν σε νέο τεστ μετά το πέρας 5 ημερών και εφόσον είναι αρνητικοί, θα μπορέσουν να ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα της Εθνικής.

Μετά την συγκεκριμένη εξέλιξη ματαιώνονται τόσο η προγραμματισμένη σημερινή προπόνηση (εξάλλου το γήπεδο στο ΟΑΚΑ είναι σε διαδικασία απολύμανσης), όσο και τα διεθνή φιλικά της Εθνικής Ανδρών στην Αίγυπτο.

Παράλληλα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για το αν θα συνεχιστεί και υπό ποιες προϋποθέσεις το camp της Εθνικής Εφήβων στη Θεσσαλονίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ