Οι ευχές των φορέων του χάντμπολ για τα Χριστούγεννα

Οι ευχές των φορέων του χάντμπολ για τα Χριστούγεννα

Ευχές για καλές γιορτές από τους ανθρώπους του χάντμπολ με την ελπίδα το 2021 να είναι καλύτερο από το 2020.

Τις ευχές τους για τις ημέρες των γιορτών, αλλά και το νέο έτος, το οποίο έρχεται σε λίγες ημέρες, να είναι καλύτερο έκαναν, μέσω της ιστοσελίδας της ΟΧΕ, οι πρόεδροι όλων των φορέων του χάντμπολ.

Αναλυτικά:

Κώστας Γκαντής (πρόεδρος ΟΧΕ): «Το 2020 μας άφησε πικρή γεύση σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Άνθρωποι του αθλήματος έφυγαν από κοντά μας, η πανδημία δεν μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε ομαλά την προηγούμενη σεζόν, ενώ συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί ακόμη. Δυστυχώς αυτές οι γιορτές είναι πολύ ιδιαίτερες, κανείς μας στο χάντμπολ δεν μπορεί να είναι χαρούμενος, αφού διανύουμε μία παρατεταμένη απραξία που μας έχει επηρεάσει όλους στην καθημερινότητα μας. Ελπίζω το 2021 να είναι μια διαφορετική χρονιά που θα επουλώσει τις πληγές του 2020. Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος και σύντομα να ανταμώσουμε στα γήπεδα».

Στέλιος Αγγελούδης (Α΄ αντιπρόεδρος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής): «Εύχομαι σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος και τις οικογένειες τους χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη. Μέσα από τις δυσκολίες της χρονιάς θέλουμε να ελπίζουμε ότι το άθλημα μας θα βγει πιο συσπειρωμένο και πιο δυνατό. Εύχομαι το 2021 να βάλει ένα τέλος στην ζοφερή πραγματικότητα που διανύει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός που είναι το βασικό κύτταρο του ελληνικού αθλητισμού».

Στέφανος Σταμούλης (πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Παγκοσμίου 2021- Α΄ αντιπρόεδρος ΟΧΕ): «Εύχομαι χρονιά πολλά με υγεία. Το 2021 να εξελιχθεί σε μια χρονιά-ορόσημο για το άθλημά μας με την διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Eφήβων, ελπίζοντας ότι θα συντελέσει στην περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος. Γνωρίζουμε καλά τις δυσκολίες, ωστόσο είμαστε προετοιμασμένοι και ενωμένοι θα τις ξεπεράσουμε».

Ενώσεις Σωματείων Χειροσφαίρισης

Δημήτρης Σταυρακάκης (πρόεδρος ΕΣΧ Αττικής): «Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο του αθλήματος, αθλητές-αθλήτριες, προπονητές, στελέχη ομάδων, μέλη ΔΣ των σωματείων, διαιτητές, κριτές καθώς και στους γονείς των αθλητών και των αθλητριών, χρόνια πολλά με υγεία. Αυτά τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι διαφορετικά από τα προηγούμενα. Δυστυχώς η πανδημία του κορονοϊού έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα τόσο σε προπονήσεις όσο και σε αγώνες. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον είναι υπομονή και να προσδοκούμε κάθε ημέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, ώστε όσο το δυνατόν συντομότερο να επιστρέψουν οι αθλητές και οι αθλήτριες και πάλι στην δράση. Πάντα όμως με τις οδηγίες των Ειδικών, των λοιμωξιολόγων. Είναι απολύτως κατανοητό ότι η πανδημία έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στα σωματεία και κυρίως στους αθλητές και στις αθλήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Ειδικά τα παιδιά βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, αφού βρίσκονται μακριά από τα γήπεδα και την ενασχόλησή τους με αυτό που αγαπάνε, το Χάντμπολ! Αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με ψυχραιμία, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις για εντυπωσιασμό και κάνοντας υπομονή ώστε να γυρίσουμε στα γήπεδα με υγεία!».

Δημήτρης Σαουλίδης (πρόεδρος ΕΣΧ Θεσσαλονίκης): «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους διαιτητές και τους παράγοντες του αθλήματος μας, όπως και στις οικογένειές τους. Να αφήσουμε πίσω μας το δύσκολο 2020 και να κάνουμε μία νέα αρχή το 2021».

Βασίλης Κρανιώτης (πρόεδρος ΕΣΧ ΒορειοΔυτικής Ελλάδας): «Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα με υπομονή, δύναμη και ελπίδα να ξεπεραστεί η δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε και να επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων. Ο νέος χρόνος να φέρει υγεία, ευημερία και δημιουργική επιστροφή στη ζωή όλων και σε όλη την αθλητική οικογένεια επιστροφή στα γήπεδα με υγεία και αθλητικές επιτυχίες».

Διονύσης Ντόβας (πρόεδρος ΕΣΧ Κεντρικής Μακεδονίας): «Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους».

Θεόδωρος Φωκάς (πρόεδρος ΕΣΧ Δυτικής Μακεδονίας): «Στα πιο λαμπρά αστέρια των Χριστουγέννων, στα παιδιά μας και τους αθλητές μας χρόνια πολλά, με υγεία, δημιουργία και πρόοδο. Στους στυλοβάτες της κάθε συλλογικής αθλητικής προσπάθειας, στα σωματεία και τα μέλη των διοικήσεων τους, εύχομαι υγεία και δύναμη, για να συνεχίσουν το πολύ δύσκολο έργο τους, την επιβίωση και ανάπτυξη των σωματείων τους. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι μια καινούργια αφετηρία για μια δημιουργική εποχή!».

Μιχάλης Ηλιάδης (πρόεδρος ΕΣΧ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης): «Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία σε όλους τους ανθρώπους του αθλήματος και γρήγορα να επιστρέψουμε στα γήπεδα».

Προπονητές, Αθλητές, Διαιτητές, Κριτές

Δημήτρης Σκάρλος (πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος): «Εκ μέρους του Συνδέσμου προπονητών εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία. Ο καινούργιος χρόνος να μας βρει όλους υγιείς και δυνατούς ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε ασφαλείς στις προπονήσεις που τόσο πολύ μας έχουν λείψει. Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2021».

Ανδρέας Αραπακόπουλος (πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητών Χειροσφαίρισης): «Εύχομαι η αλλαγή του έτους να σηματοδοτήσει την επιστροφή των ομάδων στα γήπεδα. Μόνο έτσι, μπορεί να υπάρχει υγεία και ευτυχία στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τον οποίο οι αθλήτριες και οι αθλητές παλεύουν να τον κρατήσουν ζωντανό».

Σωτήρης Μίγκας (πρόεδρος Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας): «Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του Χάντμπολ καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2021. Το 2021 να έρθει με υγεία για όλους μας, με επιτυχίες για το άθλημα και να βρεθούμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα στα γήπεδα».

Δημήτρης Τσάκωνας (πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής): «Εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος. Ο καινούργιος χρόνος να μας βρει με υγεία και ομόνοια για να ξεπεράσουμε την δύσκολη κατάσταση που μας έχει πλήξει. Καλή χρονιά».

Μαρία Τσολάκου (πρόεδρος Συνδέσμου Κριτών Χειροσφαίρισης Αττικής): «Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ