Αραπακόπουλος : «Το 2021 να φέρει την επιστροφή στα γήπεδα»

Αραπακόπουλος : «Το 2021 να φέρει την επιστροφή στα γήπεδα»

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος έστειλε τις ευχές του για το νέο έτος.

Τις ευχές του για το νέο έτος έστειλε μέσω της σελίδας της ΟΧΕ ο Ανδρέας Αραπακόπουλος, ως πρόεδρος του ΠΣΑΧ αλλά και παίκτης της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το μήνυμα του: «Εύχομαι η αλλαγή του έτους να σηματοδοτήσει την επιστροφή των ομάδων στα γήπεδα. Μόνο έτσι, μπορεί να υπάρχει υγεία και ευτυχία στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τον οποίο οι αθλήτριες και οι αθλητές παλεύουν να τον κρατήσουν ζωντανό».

Από την μεριά του ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής τόνισε: «Το 2020 μας άφησε πικρή γεύση σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Άνθρωποι του αθλήματος έφυγαν από κοντά μας, η πανδημία δεν μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε ομαλά την προηγούμενη σεζόν, ενώ συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί ακόμη. Δυστυχώς αυτές οι γιορτές είναι πολύ ιδιαίτερες, κανείς μας στο χάντμπολ δεν μπορεί να είναι χαρούμενος, αφού διανύουμε μία παρατεταμένη απραξία που μας έχει επηρεάσει όλους στην καθημερινότητα μας. Ελπίζω το 2021 να είναι μια διαφορετική χρονιά που θα επουλώσει τις πληγές του 2020. Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος και σύντομα να ανταμώσουμε στα γήπεδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ