Καραμπουρνιώτης : «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την κατανόηση και τη στήριξή του»

Καραμπουρνιώτης : «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την κατανόηση και τη στήριξή του»

Ο διεθνής ίντερ σε ανάρτησή του στα social media εξήγησε γιατί αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τους Ερυθρόλευκους για τη στήριξή τους.

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να αποχωρήσει προσωρινά από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει τη σεζόν στο κυπριακό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Ανόρθωσης γνωστοποίησε ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης.

Ο διεθνής ίντερ τόνισε ότι οι συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό λόγω του κορωνοϊού τον ώθηση στην αποχώρηση και ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη στήριξη τους.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Οι συνθήκες που επικρατούν αυτή την στιγμή στην χώρα μας όσον αφορά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό έχουν ωθήσει πολλούς αθλητές, όπως και εμένα, στην δύσκολη απόφαση μιας μεταγραφής στο εξωτερικό.

Η ελληνική πολιτεία μας παρόπλισε και άφησε το άθλημα μας σε δεύτερη μοίρα. Εγώ και όλοι οι συναθλητές μου έχουμε καταπονηθεί ιδιαίτερα και έχουμε προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να διατηρήσουμε την αθλητική μας ταυτότητα.

Για αρχή θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα/οικογένεια του Ολυμπιακού για την κατανόηση και την συγκατάθεση του στην απόφαση μου να συνεχίσω την χρονιά στην Κύπρο.

Στη συνέχεια οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Ολυμπιακού οι οποίοι μας στήριξαν από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του τμήματος εύχομαι εις το επανιδείν.

Ευχαριστώ επίσης τους ανθρώπους της Ανόρθωσης, πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος, και εύχομαι να έχουμε μια όμορφη και επιτυχημένη χρονιά.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ