Χιλιώτης Δράμα – Διομήδης Άργους 22-26

Χιλιώτης Δράμα – Διομήδης Άργους 22-26

Ο Διομήδης Άργους νίκησε εκτός έδρας τον Χιλιώτη Δράμας με 26-22 και εκμεταλλευόμενος την ήττα του Δούκα, τον προσπέρασε και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση της Handball Premier.

Οι παίκτες του Κώστα Δεληγιάννη ήταν καλύτεροι από τους Δραμινούς σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Πήραν νωρίς το προβάδισμα (4-1 στα 6’ και 30’’) και από τότε δεν κοίταξαν ποτέ πίσω τους. Έκλεισαν το ημίχρονο στο +4 (14-10) και στην ουσία δεν απειλήθηκαν ποτέ σοβαρά από την προτελευταία στην κατηγορία, ομάδα της Δράμας.

Το τελικό σκορ υπέρ του Διομήδη ήταν 26-22 και οι Αργίτες με 22 βαθμούς βρίσκονται πλέον στην 4η θέση, προσπερνώντας τον Δούκα που έχασε νωρίτερα από τον ΠΑΟΚ και πλέον κυνηγά την 3η θέση και την ΑΕΚ που έχει μόλις έναν βαθμό περισσότερο (23).

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 23-23

Ισόπαλοι με 23-23 αναδείχθηκαν Αερωπός Έδεσσας και ΓΑΣ Καματερού στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Handball Premier. Το ματς στο κλειστό ΔΑΚ Έδεσσας ήταν συναρπαστικό με τον ΓΑΣ Καματερού να έχει το προβάδισμα μέχρι και πέντε λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα.

Ωστόσο, ο γηπεδούχος Αερωπός με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ και στο τελευταίο πεντάλεπτο να ισοφαρίσει και να πάρει τον βαθμό. Από τον Αερωπό Έδεσσας ξεχώρισε ο Κυριακού με επτά τέρματα, ενώ από τον ΓΑΣ Καματερού οι Λαδάκης, Ταουσιάνης και Ακάλεστος με τέσσερα τέρματα.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Π. Τζουβάρας 3, Μαυρόπουλος, Θ. Τζουβάρας, Κράλλης 3, Ανγκέλοφ, Δημάκης 3, Ντράσκιτς 3, Βαφειάδης 4, Μησιρλίδης, Κυριμλίδης, Κυριακού 7, Λιόφης, Αρβανιτίδης, Τριανταφύλλου, Ρόμπης.

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Παναγιώτης Μεσσήνης): Λαδάκης 4, Σκορδιανός 2, Γκλαβάς, Ταουσιάνης 4, Καμπουράκης 1, Μελετάκος 3, Ακάλεστος 4, Τσίγκας, Τότος 1, Μιμίκος 2, Μαγκαφουράκης, Κότσιρας, Κουρέτας 2, Καραμασιώτης, Βλαχοθανάσης.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 16-26

Μετά από δύο ήττες, η δεύτερη εντός έδρας, ο Φίλιππος επέστρεψε στις επιτυχίες για την 15η αγωνιστική της Handball Premier. Οι Βεροιώτες επικράτησαν με 26-16 του Πανελληνίου στην Κυψέλη και με αυτή τη νίκη έφτασαν στους 12 βαθμούς πιάνοντας τη ΧΑΝΘ – που έχει ένα ματς λιγότερο – στην 7η θέση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Σπύρος Μπαλωμένος): Παζάρογλου, Κολιούλης, Λιάλιος 1, Οικονόμου 1, Χάρμπης 1, Χρ. Μπαλάσκας 3, Μπαρμπαράκης 8, Νιντερέγγερ, Ζάτσε 1, Αντωνιάδης, Κάτρης, Κουσκουλιάνος, Ταουσάνης, Ε. Μπαλάσκας 1, Τσακούλης, Τσομπανίδης

ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. (Θόδωρος Παυλίδης): Ζλατάνος, Ζευγαρόπουλος 5, Δ. Τριανταφυλλίδης 1, Ρίζος, Σαράφης 1, Α. Τριανταφυλλίδης 1, Χαραλαμπίδης 6, Σεϊρεκίδης, Φιλόσογλου 1, Κωστακίδης 4, Αποστολίδης, Σιαματάς 3, Γραμματικόπουλος, Καλλιαρίδης, Αρσενασβίλι 4, Γρηγοριάδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ