Γκεζτέπε – ΑΕΚ 29-25

Γκεζτέπε – ΑΕΚ 29-25

Κάθε άλλο παρά καταδικαστική ήταν η ήττα της ΑΕΚ στην Τουρκία από την Γκεζτέπε (29-25), με τους κιτρινόμαυρους να ελπίζουν για την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup, στη ρεβάνς της Αθήνας.

Οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού, μπήκαν… νωθρά στην αναμέτρηση και λίγο έλειψε να χάσουν την επαφή με τα σκορ, όταν έφτασαν να χάνουν με 8 γκολ διαφορά (25-17).

Οι κιτρινόμαυροι όμως με ένα μπαράζ στο τέλος, έτρεξαν ένα επί μέρους σερί 8-4 κατάφεραν να μειώσουν την έκταση της ήττας χάνοντας με 29-25. Αποτέλεσμα που κάθε άλλο παρά απαγορευτικό είναι για την Ένωση, που θα τα δώσει όλα στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, το ερχόμενο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι, για να προκριθεί επί των Τούρκων στα προημιτελικά του Chalenge Cup.

ΓΚΕΖΤΕΠΕ (Μερτ Γεντικαρά): Χατσίογλου, Εντς, Οζμουσούλ, Κριωτσίκοφ, Γάτκιν, Όρνεκ 6, Κέβιτς 3, Ναλμπάντογλου 5, Ντίρεκ 1, Καραρσλάν, Βουκίσεβιτς 1, Τσάτκιν, Κάκιτς, Τσελέμπι 2, Σουίρεφ 5, Γιλντίζ.

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 4, Γεωργιάδης, Χόγκας 6, Ζαμπούνης 4, Π. Νικολαΐδης, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 2, Δομπρής, Βαμβακάς 1, Αργυρού 3, Βραζάλιτσα 1, Μυλωνάς 3.

Δίλεπτα: 4-6
Πέναλτι: 5/6-1/2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ