Αραπακόπουλος : «Θέλουμε κάτι μεγάλο από αυτή τη χρονιά»

Αραπακόπουλος : «Θέλουμε κάτι μεγάλο από αυτή τη χρονιά»

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος μίλησε για τους στόχους της φετινής ΑΕΚ αλλά και τη μεγάλη πρόκριση επί της CSM Βουκουρεστίου.

Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ και πρόεδρος του ΠΣΑΧ, Ανδρέας Αραπακόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Over FM για τους στόχους της ομάδας του τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αραπακόπουλος:

Για την πρόκριση επί της CSM Βουκουρεστίου στους «8» του EHF Cup: «Ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο για εμάς. Πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς μας και τις δυνατότητές μας. Δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά και θέλουμε κάτι μεγάλο από αυτή τη χρονιά. Θα ήταν πολύ άδικο να τελειώσει η ευρωπαϊκή χρονιά. Δώσαμε το 100%. Στο 1ο παιχνίδι είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την αγωνιστική απραξία και το στρες ενός ευρωπαϊκού εκτός έδρας αγώνα. Είχαμε καλά σημεία και δεν ξέφυγε η διαφορά. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο παιχνίδι. Πλέον η συνέχεια, εφόσον ξεκινάει και το πρωτάθλημα, θα μας ευνοήσει γιατί θα αποκτήσουμε και τον αγωνιστικό ρυθμό. Είμαστε μια ομάδα που μας αρέσει ο ρυθμός».

Για την κλήρωση με την Νέβα: «Σε αυτό το σημείο όποια ομάδα και να κληρωνόταν θα ήταν αξιόλογη. Θεωρώ είναι μια παραδοσιακή σχολή η ρώσικη, έχει κορμιά, έχει μια τακτική σκέψη. Από την άλλη θεωρώ ότι εμείς έχουμε δείξει καλά στοιχεία και θεωρούμε ότι πρέπει να διεκδικούμε κάτι από κάθε ομάδα και να προχωράμε μέχρι το τέλος. Τη Νέβα δεν την έχουμε εξετάσει τόσο ακόμα, έχουμε χρόνο περίπου ενός μήνα. Έχω την αίσθηση ότι θα πάει καλά».

Για την πιθανότητα να γίνουν και τα δύο ματ στην Αθήνα: «Το ταξίδι στη Ρωσία είναι σίγουρα δύσκολο. Και εν μέσω covid μπορεί να προκύψουν δυσκολίες. Είναι καλό αν αυτή τη χρονιά μπορείς να αποφεύγεις ταξίδια».

Για το πρωτάθλημα: «Θεωρούμε, ότι επειδή και την προηγούμενη χρονιά διεκόπη το πρωτάθλημα και χάσαμε κάποιους μήνες, θα ήταν καταστροφικό για το άθλημα να πάει όλη η χρονιά χαμένη. Μιλάμε για πολλούς αθλητές και αυτό μπορεί να είχε συνέπειες που δεν μπορεί να προβλέψει κανείς. Εν μέσω της κατάστασης συνεχίζουμε και το να παίζουμε αγώνες και να διατηρούμε την αθλητική μας ιδιότητα είναι ότι πιο σημαντικό, όπως και το να διεκδικούμε ό,τι καλύτερο για τους αθλητές και τις αθλήτριες».

Για τα παιχνίδια της Εθνικής με Σερβία και Γαλλία: «Είχαν αναβληθεί οι αγώνες τον Οκτώβρη. Εντέλει παίξαμε με τη Σερβία το Γενάρη χωρίς φιλικά, χωρίς αγώνες οι αθλητές. Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, έτσι δεν μπορεί να έρθει αποτέλεσμα. Με την έναρξη του πρωταθλήματος έχουμε κάτι καλύτερο στα χέρια μας. Όσον αφορά τη Σερβία, είναι αρκετά φορμαρισμένη , άλλαξε προπονητή. Εμείς πρέπει να κοιτάμε εμάς, πώς μπορούμε να δώσουμε το μέγιστο. Είχαμε ένα μήνα προετοιμασίας, είδαμε κάποια πράγματα. Να φτιάξουμε ένα μοντέλο να το ακολουθούμε. Έχει γίνει πρόοδος αλλά για να έχεις πρόκριση στο Euro θέλει το κάτι παραπάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ