Έτοιμη να κλείσει θέση για τον τελικό η ΑΕΚ

Έτοιμη να κλείσει θέση για τον τελικό η ΑΕΚ

Τη νίκη με 31-29 κόντρα στην Γκορένιε καλείται να υπερασπιστεί η ανδρική ομάδα της ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να πηγαίνουν στη ρεβάνς με στόχο να κλείσουν μία θέση για τον μεγάλο τελικό του EHF European Cup.

ΑΕΚ έτοιμη για τελικό! Η Ένωση ρίχνεται στη μάχη (15:00, Cosmotesport 9), καθώς αντιμετωπίζει την Γκορένιε για τη ρεβάνς του πρώτου ημιτελικού, όπου οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 31-29 σε έναν δύσκολο αγώνα.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, καθώς όλοι του οι παίκτες βρίσκονται στην αποστολή για τη μεγάλη αναμέτρηση, με την ΑΕΚ να καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκορένιε ώστε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του EHF European Cup και να διεκδικήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr πως όλη η ομάδα είναι έτοιμη και διαβασμένη για να πάρει το ένα εισιτήριο του μεγάλου τελικού: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε διαβάσει πολύ καλά την αντίπαλη ομάδα και θα θα τα δώσουμε ολά για να βρεθούμε στον Τελικό, γιατί θεωρώ ότι το αξίζουμε αλλά και για όλο τον κόσμο της ομάδας που πιστεύει σε εμάς και μας στέλνει την ενέργειά του. Αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζουν ομάδες με προσωπικότητα και εμείς το έχουμε αυτό και θα τα αποδείξουμε και αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ