Δημητρούλιας: «Τα επόμενα χρόνια η Εθνική θα κάνει μια μεγάλη πρόκριση»

Δημητρούλιας: «Τα επόμενα χρόνια η Εθνική θα κάνει μια μεγάλη πρόκριση»

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε την ήττα της Εθνικής από τη Σερβία (25-27), έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και στάθηκε στην εμφάνιση των παικτών της ΑΕΚ.

Την ήττα της Εθνικής από τη Σερβία (25-27) στην προκριματικής φάσης του Euro 2022 σχολίασε ο Δημήτρης Δημητρούλιας, ο οποίος έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και στάθηκε στην εμφάνιση των παικτών της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εικόνα της Εθνικής: «Πιστεύω πως κάποια στιγμή η Εθνική θα αντιμετωπίζει τέτοιες ομάδες στα ίσια. Οφείλω να τους συγχαρώ για την εμφάνιση. Η Εθνική τα επόμενα χρόνια θα κάνει μια μεγάλη πρόκριση».

Για τον Δομπρή: «Ο Μπάμπης Δομπρής στα κρίσιμα σημεία πάντα δίνει λύσεις και το έδειξε και στον αγώνα της ΑΕΚ με την Γκορένιε. Είναι πολύ χρήσιμη μονάδα για την Εθνική ομάδα»

Για τον Μυλωνά: «Είναι δύσκολο να σταματήσεις τον Μυλωνά στις ένα προς ένα μονομαχίες».

Για τον Μπουκοβίνα: «Ο Πέτρος έχει κάνει σημαντικές επεμβάσεις σήμερα, πολύ καλύτερη παρουσία από το ματς με τη Γαλλία και έχει κρατήσει το σκορ σε αυτά τα επίπεδα».

Για τη σημαντικότητα που έχει ότι πολλοί διεθνείς είχαν ρυθμό λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων που είχαν με ΑΕΚ και Ανόρθωση: «Είναι πολύ σημαντικό είναι για την Εθνική που οι παίκτες της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης έχουν ρυθμό από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ