ΑΕΚ: Στην αίθουσα «Κασιμάτης» ο τελικός του EHF Cup – «Σπόντες» κατά του ΕΣΑΚΕ

ΑΕΚ: Στην αίθουσα «Κασιμάτης» ο τελικός του EHF Cup – «Σπόντες» κατά του ΕΣΑΚΕ

Στην αίθουσα «Κασιμάτης» θα γίνει ο τελικός του EHF Cup με την Ύσταντς, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει την απόφαση και να ρίχνει τα... καρφιά της κατά του ΕΣΑΚΕ.

Στην αίθουσα «Κασιμάτης» θα διεξαχθεί τελικά ο μεγάλος τελικός της ΑΕΚ απέναντι στην Ύσταντς για το EHF Cup. Με μία… αιχμηρή ανακοίνωση, η Ένωση έδειξε την ενόχλησης της για την άρνηση του ΕΣΑΚΕ να μην επιτρέψει να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ο τελικός, παρότι τόσο η ΑΕΚ, όσο ο Παναθηναϊκός και η διοίκηση του ΟΑΚΑ είχαν δώσει το «πράσινο» φως για τη χρησιμοποίηση του «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την γνωστοποίηση ότι ως έδρα για τον τελικό Κυπέλλου Ευρώπης στο χάντμπολ θα χρησιμοποιηθεί το κλειστό ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΟΑΚΑ, με λύπη υποχρεούμαστε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και το φίλαθλο κοινό της χώρας μας, ότι ο τελικός της 15ης Μαΐου 2021 θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Κασιμάτης.

Για το λόγο αυτό και ήδη ως Σωματείο, αναλάβαμε με δαπάνες μας να εκτελέσουμε εργασίες αναδιαμόρφωσης του χώρου, μετατροπής των εξεδρών και μετατόπισης των πάγκων, προκειμένου να πληρωθούν οι ελάχιστοι όροι που θέτει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για την τέλεση ενός τελικού χάντμπολ.

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι το ΟΑΚΑ δεν είχε κανένα πρόβλημα και μας διέθεσε την αίθουσα ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ για την διεξαγωγή του τελικού, αναγνωρίζοντας την επίδραση που θα είχε παγκοσμίως στον κόσμο του αθλητισμού, η εικόνα της τέλεσης του τελικού στο γήπεδο αυτό. Πρόβλημα δεν είχαν ούτε οι ομάδες μπάσκετ των ΑΕΚ και ΠΑΟ να μετατεθούν ακόμη και για μια μέρα τα παιχνίδια τους, εφόσον προέκυπτε ανάγκη τέλεσης κάποιου την Κυριακή 15/5/2021 στο ΟΑΚΑ.

Δυστυχώς η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική αθλητική λίγκα της Ελλάδος, ο ΕΣΑΚΕ, αντέδρασε στην διάθεση του ΟΑΚΑ για την τέλεση του τελικού χάντμπολ, επειδή υπήρχε το ενδεχόμενο να υπάρξει τρίτος αγώνας play Off μεταξύ των ΑΕΚ ΚΑΕ και ΠΑΟΚ ΚΑΕ στο ΟΑΚΑ την ίδια ημέρα και δεν μπορούσε… να τον μεταθέσει. Η Λίγκα που διέκοπτε διοργανώσεις, μετέθετε κατά το δοκούν αγώνες, δεν μπορούσε να παραβεί το καλεντάρι της με το ενδεχόμενο να πάει μια μέρα πιο πίσω ένας αγώνας play off.

Είχαμε την αφέλεια να πιστεύουμε ότι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, τον αγαπούν πραγματικά και συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιτυχή διεξαγωγή εντός τόσο μεγάλου και σημαντικού αθλητικού γεγονότος για τη χώρα. Μας διέψευσαν οικτρά, τους αφήνουμε στην κρίση του κόσμου και τους υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να τους στενοχωρήσουμε ακόμη περισσότερο κατακτώντας το Κύπελλο Ευρώπης…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ