Ανατροπή: Στο ΟΑΚΑ ο τελικός του EHF Cup της ΑΕΚ με την Ύσταντς

Ανατροπή: Στο ΟΑΚΑ ο τελικός του EHF Cup της ΑΕΚ με την Ύσταντς

Μετά από πολλές προσπάθειες η ΑΕΚ τα κατάφερε καθώς ο τελικός του EHF Cup με την Ύσταντς θα διεξαχθεί τελικά στο ΟΑΚΑ και όχι στην αίθουσα «Κασιμάτης».

«Νίκη» για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, καθώς μετά από συνεχόμενες και πολλές προσπάθειες κατάφερε να βρει τη «χρυσή φόρμουλα» ώστε ο τελικός του EHF Cup με την Ύσταντς να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 15 Μαΐου στις 19:00.

Αν και στην αρχή ο ΕΣΑΚΕ δεν είχε επιτρέψει τη διεξαγωγή του αγώνα στο κλειστό «Νίκος Γκάλης», τελικά έγινε η… ανατροπή και η αναμέτρηση θα γίνει στο ΟΑΚΑ και όχι στην αίθουσα «Κασιμάτης». Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος και ανέλαβε προσωπικά το θέμα και έδωσε στην ΑΕΚ το ΟΑΚΑ για τον μεγάλο τελικό.

«Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός που θα διαφημίσει σε όλη την Ευρώπη το ελληνικό χάντμπολ και την πατρίδα μας». Έτσι το σωστό τελικά επικράτησε και η ΑΕΚ θα χρησιμοποιήσει το «Νίκος Γκάλης» χωρίς να χρειαστεί να μπει στην χρονοβόρα και αγχωτική διαδικασία διαμόρφωσης του «Γ. Κασιμάτης», δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ