Στη Βέροια οι αγώνες της εθνικής χάντμπολ γυναικών

Στη Βέροια οι αγώνες της εθνικής χάντμπολ γυναικών

Οι αναμετρήσεις του 2ου ομίλου της προ-προκριματικής φάσης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα χάντμπολ γυναικών του 2022, στον οποίο μετέχει και η εθνική Ελλάδας, θα διεξαχθούν στη Βέροια.

Στο «Φιλίππειο» της Βέροιας θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του 2ου ομίλου της προ-προκριματικής φάσης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα χάντμπολ γυναικών του 2022, στον οποίο μετέχει και η εθνική Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε σήμερα (11/5) η ΟΧΕ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 4-6 Ιουνίου και η ελληνική ομάδα θα επιδιώξει να κατακτήσει την πρώτη θέση στο γκρουπ, η οποία χαρίζει το «εισιτήριο» για τα κυρίως προκριματικά του EURO 2022. Εφόσον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πάρει την «πρωτιά», θα ενταχθεί στον 3ο όμιλο της προκριματικής φάσης, στο πλαίσιο της οποίας θα αντιμετωπίσει τις Ολλανδία, Γερμανία και Λευκορωσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της προ-προκριματικής φάσης την Ιταλία, τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και τη Λετονία. Η εθνική χάντμπολ των γυναικών επιστρέφει στη Βέροια και το «Φιλίππειο», καθώς εκεί είχε δώσει τους αγώνες για την προ-προκριματική φάση του ΕURO 2020, παίρνοντας τελικά την πρόκριση.

Το πρόγραμμα του ομίλου της εθνικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/6
16:00 Ιταλία-Λετονία
18:00 Ελλάδα-Βοσνία/Ερζεγοβίνη

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/6
16:00 Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ιταλία
18:00 Λετονία-Ελλάδα

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/6
13:00 Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Λετονία
15:00 Ελλάδα-Ιταλία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ