ΑΕΚ: Η EHF αποθέωσε τον Μπάουερ

ΑΕΚ: Η EHF αποθέωσε τον Μπάουερ

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τόμας Μπάουερ με αφορμή τη χθεσινή του εμφάνιση στον τελικό της ΑΕΚ με την Ίσταντς.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε μια τεράστια νίκη στον πρώτο από τους δύο τελικούς επί της Ίσταντς (30-26) και βρίσκεται μια… ανάσα από τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του χθεσινού παιχνιδιού ήταν ο Τόμας Μπάουερ, ο οποίος με την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε έκλεψε την παράσταση και τράβηξε την προσοχή και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, η οποία έκανε αναφορά στην παρουσία του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τον Αυστριακό τερματοφύλακα: «Αυτή τη σεζόν ο Τόμας Μπάουερ έχει βοηθήσει την ΑΕΚ να κερδίσει πολλά παιχνίδια στην πορεία της προς τον τελικό. Και χθες ο Αυστριακός τερματοφύλακας έδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι ένας από τους παίκτες κλειδί της ΑΕΚ.

Οι πολλές επεμβάσεις του βοήθησαν την ελληνική ομάδα να αποκτήσει καθαρό προβάδισμα στο παιχνίδι και αν είναι τόσο σταθερός και την Κυριακή η ΑΕΚ θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσει το τρόπαιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ