Δόμπρης: «Η δουλειά και το πείσμα μας έκαναν να ζήσουμε το χθεσινό»

Δόμπρης: «Η δουλειά και το πείσμα μας έκαναν να ζήσουμε το χθεσινό»

Στη δουλειά και το πείσμα που είχαν όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ στάθηκε ο αριστερός εξτρέμ τη ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Μπάμπης Δομπρής, μετά την ιστορική κατάκτηση EHF.

Στη δουλειά και το πείσμα που είχαν όλοι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ στάθηκε ο αριστερός εξτρέμ τη ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Μπάμπης Δομπρής, μετά την ιστορική κατάκτηση EHF. Ο Δόμπρης μίλησε για όλη τη χρονιά της Ένωσης, για τη σχέση που έχει η ομάδα με τον κόσμο και φυσικά για τον τελικό με την Ίσταντς.

Αναλυτικά όσα είπε στον Over FM:

Για τη φετινή χρονιά της Ένωσης:

«Είναι μια χρόνια που λέμε ότι στις πλάτες μας μέτρησε για τρεις. Είχαμε πολλές απουσίες και έπρεπε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που είχαν πιο καλό ρυθμό από εμάς. Η συνεχής δουλειά και το πείσμα μας, μας έκαναν να ζήσουμε αυτά που ζήσαμε εχθές».

Για τη σχέση του κόσμου της ΑΕΚ με το χάντμπολ:

«Εγώ είμαι στην ομάδα τέσσερα χρόνια και από την πρώτη μου χρόνια κατάλαβα το δέσιμο που υπάρχει με τον κόσμο. Αυτό είναι ένας βάρος το να δίνουμε δηλαδή χαρά στον κόσμο μας. Όμως περισσότερο από όλα είναι κίνητρο«.

Για την αναμέτρηση απέναντι στην Ίσταντς:

«Θεωρώ ότι υπερτερήσαμε στο κομμάτι της ταχύτητας και της εμπειρίας μέσα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι η επιτυχίες έχουν έρθει επειδή έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Είμαστε πολύ καλοί παίκτες και αυτό έγινε μέσω της προπόνησης. Ο καθένας έχει το ρόλο του και αν αυτό δεν είχε γίνει από την αρχή της χρονιάς δε θα τα είχαμε καταφέρει«.

Για το γηπεδικό θέμα:

«Το θέμα του γηπεδικού είναι γνωστό σε όλους. Για μένα είναι το τελευταίο σκαλοπάτι για να εκτοξευθεί η ΑΕΚ. Αυτό το βήμα θα την εδραιώσει στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ