Επέστρεψε στη Δανία ο Πέντερσεν: «Η ΑΕΚ ήταν μια υπέροχη εμπειρία»

Επέστρεψε στη Δανία ο Πέντερσεν: «Η ΑΕΚ ήταν μια υπέροχη εμπειρία»

Ο Γιέσπερ Μέινμπι Πέντερσεν ήρθε για ένα μήνα στην ΑΕΚ, επέστρεψε στη Δανία και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του EHF European Cup με τη φανέλα της Ένωσης.

Μπορεί ο Γιέσπερ Μέινμπι Πέντερσεν να ήρθε στην ΑΕΚ για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όμως έζησε στιγμές με τη φανέλα της Ένωσης που θα του μείνουν αξέχαστες για μια ζωή, με πρώτη και κύρια την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου επί της Ίσταντς.

Ο Δανός πέτυχε πέντε γκολ συνολικά στους δύο τελικούς με τη σουηδική ομάδα, πανηγύρισε την κατάκτηση του EHF European Cup και τα ξημερώματα επέστρεψε στην πατρίδα του και μίλησε σε μέσο αυτής για τα όσα έζησε με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι αξιοσημείωτα διαφορετικό από το συνηθισμένο όσα ζήσαμε. Αν κοιτάξουμε αποκλειστικά το άθλημα πιθανώς αγαπάω περισσότερο το Σκανδιναβικό μοντέλο. Αλλά αν κοιτάξουμε τον κόσμο και όλα τα πράγματα γύρω μπορείς να νιώσεις πως είναι η ζωή τους. Οι οπαδοί σηκώνονται όρθιοι κατά την διάρκεια των αγώνων και στη συνέχεια υπάρχουν καπνογόνα. Είχα την αίσθηση ότι είμαι ποδοσφαιριστής και όχι παίκτης χάντμπολ. Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα».

Για την εμπειρία των τελικών: «Όταν φτάσαμε στο γήπεδο υπήρχε κόσμος έτοιμος να μπει μέσα. Δεν ξέρω ακριβώς πως αλλά ευτυχώς οι ελληνικοί κανόνες επέτρεψαν να βρίσκονται λίγο παραπάνω μέσα στο γήπεδο. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ