Έρευνα από εισαγγελία και αστυνομία για την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στη Χαλκίδα

Έρευνα από εισαγγελία και αστυνομία για την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στη Χαλκίδα

Η εισαγγελία και η αστυνομία όπως είναι λογικό ξεκίνησαν έρευνα λόγω της παρουσίας εκατοντάδων οπαδών της ΑΕΚ στον τελικό του χάντμπολ με την Ίσταντς εν μέσω πανδημίας και ενώ όλες οι διοργανώσεις διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών..

Μπορεί στην Ελλάδα όλες οι διοργανώσεις και οι αθλητικές δραστηριότητες να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού, όμως στη Χαλκίδα έγινε το αδιαχώρητο στον τελικό του EHF European Cup, όπου η ΑΕΚ κατέκτησε το τρόπαιο επί της Ίσταντς.

Πιο συγκεκριμένα, στις κερκίδες αλλά και στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν πάνω από 1000 οπαδοί της Ένωσης πηγαίνοντας ενάντια στα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες εξαιτίας των μέτρων κατά της πανδημίας. Και μάλιστα υπό την ανοχή της τοπικής αστυνομίας.

Όπως είναι φυσιολογικό λοιπόν λίγες μέρες μετά το απίστευτο και… επίσημο κορωνο-πάρτι στο γήπεδο για την κατάκτηση του τίτλου των κιτρινόμαυρων, υπήρξε και συνέχεια στην υπόθεση, καθώς διατάχτηκε προκαταρκτική έρευνα από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ προανάκριση διενεργεί και το αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας.

Ακόμη η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας διεξάγει έρευνα για τις παραλείψεις της γενικής διεύθυνσης Εύβοιας αναφορικά με τον τελικό του χάντμπολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ