Δημητρούλιας: «Η πρόκληση του τρεμπλ είναι μεγάλη»

Δημητρούλιας: «Η πρόκληση του τρεμπλ είναι μεγάλη»

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Δράμας (29-35) για τα πλέι οφ της handball premier και τόνισε πως η πρόκληση του τρεμπλ είναι μεγάλη.

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Δράμας (29-35) για τα πλέι οφ της handball premier ο Δημήτρης Δημητρούλιας αφού συνεχάρη την ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη για την προσπάθεια της τόνισε ότι η πρόκληση του τρεμπλ είναι μεγάλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στη Δράμα για την εξαιρετική δουλειά. Τα παιδιά βρήκαν χημεία φέτος και κατάφεραν να φτάσουν δίκαια μέχρι εδώ. Μακάρι να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, γιατί παράγει αρκετούς καλούς παίκτες.

Εμάς στόχος μας είναι να βρεθούμε στον τελικό και θέλουμε να βρούμε χρόνο για να προετοιμαστούμε γιατί η πρόσκληση του τρεμπλ είναι πολύ μεγάλη. Είμαστε κουρασμένοι πνευματικά και γι΄αυτό βλέπετε αυτές τις αλλαγές στο ρυθμό μας μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο αυτό είναι κάτι φυσιολογικό».

Για το αν σκέφτηκε πως μπορεί η Δράμα να ανατρέψει την διαφορά: «Σίγουρα σκεφτήκαμε προς το τέλος που μειώθηκε η διαφορά πως μπορεί να γίνει κάποια ανατροπή, αφού αυτό είναι και το μαγικό του αθλητισμού, αλλά εμείς οι προπονητές πρέπει τότε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην συμβεί αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ