ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε τους Χίκερουντ και Πέντερσεν

ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε τους Χίκερουντ και Πέντερσεν

Οι δύο Σκανδιναβοί ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με την ΑΕΚ φέρνοντας εις πέρας την αποστολή τους στα ευρωπαϊκά ματς για τα οποία είχαν αποκτηθεί.

Παρελθόν και τυπικά αποτελούν από την ΑΕΚ οι Αντρέ Χίκερουντ και Γέσπερ Πέντερσεν. Οι δυο Σκανδιναβοί είχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα ευρωπαϊκά ματς, με την Ένωση να τους ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα με την οποία κατέκτησαν το HEF Cup.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Χίκερουντ:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Joakim Andre Hykkerud, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και τη συνεισφορά του στην ομάδα Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Νορβηγός πίβοτ ήρθε στην ΑΕΚ έχοντας το δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο στους ευρωπαϊκούς αγώνες και με 4 συμμετοχές και 7 τέρματα συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του EHF European Cup.

Joakim, σε ευχαριστούμε!»

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Πέντερσεν:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Jesper Meinby Pedersen, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και τη συνεισφορά του στην ομάδα Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Δανός ίντερ αγωνίστηκε σε 4 αγώνες στο EHF European Cup σκοράρωντας 10 γκολ με τη φανέλα του “Δικεφάλου” και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής.

Jesper, σε ευχαριστούμε!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ