ΑΕΚ – Πανελλήνιος 29-19

ΑΕΚ – Πανελλήνιος 29-19

Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον Πανελλήνιο με 29-19 συνεχίζοντας το σερί των νικών της στο πρωτάθλημα της Handball Premier. Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού έφτασε τους 29 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο […]

Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον Πανελλήνιο με 29-19 συνεχίζοντας το σερί των νικών της στο πρωτάθλημα της Handball Premier. Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού έφτασε τους 29 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Πανελλήνιος σε ακόμη ένα ματς δεν κατάφερε να πάρει βαθμό και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, με την ΑΕΚ να φτάνει με τον Δομπρή στο 5-1 στα πρώτα δέκα λεπτά του ματς. Οι γηπεδούχοι έφτασαν μάλιστα στο 13-7 του πρώτου ημιχρόνου με τον Νικολαΐδη.

Η Ένωση έφτασε τη διαφορά ακόμη και στα εννέα γκολ (17-8) με τον Βαμβακά στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Πανελλήνιος προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά αλλά η ΑΕΚ  έφτασε στο 25-13 με τους «Ολυμπιονίκες» να μην μπορούν να αντιδράσουν. Οι κιτρινόμαυροι κατέβασαν στροφές στο τέλος της αναμέτρησης του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στον Πανελλήνιο να μειώσει σε 29-19 που ήταν και το τελικό σκορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ