Σκληρή ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά Παπασταμάτη

Σκληρή ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά Παπασταμάτη

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του Σταμάτη Παπασταμάτη.

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ισχυρού άνδρα της ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτη Παπασταμάτη.

Οι ερυθρόλευκοι μεταξύ άλλων αναφέρουν στην ανακοίνωση τους πως ο κ. Παπασταμάτης έκανε τις πρόσφατες δηλώσεις του με σκοπό να προβληθεί τόσο εκείνος όσο και η Ένωση. Παράλληλα τονίζει πως οι αρμόδιοι φορείς έχουν επιβεβαιώσει το δίκιο στις θέσεις των Πειραιωτών και ότι επισήμανε πως δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί το όνομα του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη του κ. Παπασταμάτη να χρησιμοποιήσει -σε πρόσφατες δηλώσεις του- το όνομα του Ολυμπιακού, μήπως και προβληθούν τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ίδιος.

Κατανοούμε ότι η συμμετοχή και η προσφορά του σε ένα «τμήμα – βαρέλι δίχως πάτο», του έχει προκαλέσει σύγχυση.  Αφενός γιατί μετά από 5 χρόνια ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει έναν τίτλο στο γήπεδο με συνθήκες κανονικότητας, ισονομίας και υψηλού ανταγωνισμού και αφετέρου γιατί ακόμα και τώρα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά τη λέξη προσβολή.

Προσβολή κύριε Παπασταμάτη δεν είναι η απόφαση του Ολυμπιακού να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Προσβολή είναι να μην μπορείτε να χωνέψετε ακόμα ότι ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε-δυστυχώς- μόνο ηθικά για όλα τα γεγονότα τα οποία έχει καταγγείλει δημόσια και για τα οποία ουδέποτε απαντήσατε κάτι ουσιαστικό.

Και παρότι οι κρατικοί φορείς στους οποίους απευθυνθήκαμε καθώς και η ΟΧΕ,  έχουν επιβεβαιώσει το δίκαιο των ισχυρισμών και των θέσεών μας, είναι απορίας άξιο πως δεν έχετε τιμωρηθεί από τα αρμόδια Υπουργεία, Δικαιοσύνης, Αθλητισμού, Οικονομικών καθώς και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τα οποία προφανώς σας αφήνουν στο απυρόβλητο.

Αφού λοιπόν δεν φιλοτιμηθήκατε να ζητήσετε μια συγνώμη για όλες τις προσβολές που έχετε προκαλέσει στο άθλημα, με αποκορύφωμα τα γεγονότα στο Κασιμάτης και στη Χαλκίδα, καλά θα κάνετε να μην χρησιμοποιείτε άσκοπα το όνομα του Ολυμπιακού, προκειμένου να δώσετε βαρύτητα στον ούτως ή άλλως ανούσιο λόγο σας, αλλά και στα φίλα προσκείμενα Μέσα σας για να πάρουν δεκαπλάσια κλικ, απ’ όσα θα έπαιρναν αν αναφερόσασταν μόνο στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ