Ολυμπιακός – ΑΣΕ Δούκα 26-22

Ολυμπιακός – ΑΣΕ Δούκα 26-22

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Δούκα με 26-22 και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του κατέκτησε το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν άνετα του Δούκα με 26-22 στο κλειστό της Γλυφάδας και στέφθηκαν κυπελλούχοι Ελλάδος!

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς και ξέφυγαν γρήγορα με 3-0, για να έλθει η αντίδραση του Δούκα που έφτασε τη διαφορά στο γκολ (7-6). Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ολυμπιακός πάτησε «γκάζι» και έκανε το 13-10, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Η εικόνα των Πειραιωτών βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μέρος και η διαφορά συνέχισε να αυξάνεται, φτάνοντας και τα 8 γκολ (21-13) 15 λεπτά πριν τη λήξη. Ουσιαστικά σ’ εκείνο το σημείο είχε κριθεί πλέον ο τελικός, με τον Δούκα να «μαζεύει» αρκετά τη διαφορά στα τελευταία λεπτά και την φτάνει το σκορ στο τελικό 26-22.

Κορυφαίος του Ολυμπιακού και MVP του τελικού ήταν ο τερματοφύλακας Κώστας Τσιλιμπάρης, ο οποίος έκανε 23 αποκρούσεις (εκ των οποίων 4 ήταν σε εκτελέσεις πέναλτι), ενώ σε απόδοση τον ακολούθησαν οι Σανίκης και Σκρόμπιτς με 5 τέρματα έκαστος. Από πλευράς Δούκα ο Κεδέρης ήταν εξαιρετικός, σημειώνοντας 11 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ