Παπασταμάτης – «Στόχος της ΑΕΚ το νταμπλ και η Ευρώπη»

Παπασταμάτης – «Στόχος της ΑΕΚ το νταμπλ και η Ευρώπη»

Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, μίλησε στους παίκτες στη σημερινή πρώτη προπόνηση για τους στόχους της ομάδας.

Σήμερα το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση και το παρών, μεταξύ άλλων, έδωσε ο ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, Σταμάτης Παπασταμάτης, συνοδευόμενος και από τους δύο γιους του.

Αφού καλωσόρισε άπαντες στην ομάδα και ευχήθηκε καλή σεζόν, έδωσε το στίγμα της νέας χρονιάς, τονίζοντας ότι στόχος της Ένωσης είναι το νταμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, δηλαδή στο EHF European League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτή η χρονιά διαδέχεται την πιο πετυχημένη στην ιστορία του συλλόγου. Για να συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή πρέπει να είμαστε μία οικογένεια διοίκηση-παίκτες-τεχνική ηγεσία και αυτό περιμένω από όλους. Θέλω να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους.

Στόχος της ΑΕΚ είναι το νταμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, που φέτος θα συμμετάσχουμε στους ομίλους του EHF European League. Όλοι είμαστε μια οικογένεια και θα είμαι πάντα εδώ για τον καθένα από σας. Να έχετε υγεία και μια καλή σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ