Ανακοίνωσε Μπεντζιλαλί η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Μπεντζιλαλί η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σοφιάν Μπεντζιλαλί.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα πλέον ο Σοφιάν Μπεντζιλαλί, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Sofiane Bendjilali. Ο 26χρονος (28/03/1995) διεθνής Αλγερινός πίβοτ, ύψους 2 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Sofiane Bendjilali είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Αλγερίας με την οποία αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αιγύπτου, καθώς και στο Προολυμπιακό τουρνουά. Την περασμένη αγωνιστή περίοδο αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα Τυνησίας με τη φανέλα της Club African

Mετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Sofiane Bendjilali δήλωσε στο aek.gr: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδα για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να με φέρουν στην ΑΕΚ. Εύχομαι να είναι μία χρονιά αναλογη με την περσινή. Μία χρονιά γεμάτη τίτλους και τρόπαια. Όλοι μαζι θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε“.

Sofiane, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ