Επίσημο – Ανακοίνωσε Μπεριά η ΑΕΚ!

Επίσημο – Ανακοίνωσε Μπεριά η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Αλγερινού διεθνή, Αμπντεραχίμ Μπέρια.

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η ανδρική ομάδα χάντπολ της ΑΕΚ, ανακοινώνοντας με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Αμπντεραχίμ Μπέρια.

Όπως είχατε διαβάσει μέσα από to10.gr, η Ένωση βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με τον Αλγερινό διεθνή και τελικά οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία.

Πρόκειται για αριστερόχειρα δεξιό ίντερ ύψους 1.95μ., ο οποίος είναι γεννηθείς το 1988 και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και σπουδαία καριέρα τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την εθνική του ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμπντεραχίμ Μπεριά. Ο διεθνής Αλγερινός παίκτης αγωνίζεται ως δεξί ίντερ, είναι γεννημένος το 1988 με ύψος 1.95 μ. και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Ο Αλγερινός παίκτης, που θα ενταχθεί στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 από την CRB Baraki GS Pétroliers, ενώ δύο χρόνια μετά μεταγράφηκε στην Étoile du Sahel1 της Τυνησίας.

Από το 2013 μέχρι πρότινος, έπαιζε στην Pétroliers. Ο Αμπντεραχίμ Μπεριά είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αλγερίας έχοντας συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2009, του 2011 και του 2013, ενώ έδωσε το «παρών» και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ ανδρών του 2015 στο Κατάρ.

Αμπντεραχίμ, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ