Έτοιμη για Ιωνικό η ΑΕΚ

Έτοιμη για Ιωνικό η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το δύο στα δύο στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τον Ιωνικό αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το Σάββατο (25/09, 12:30) για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου Ομίλου της Handball Premier. Οι τρεμπλούχοι μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στη Σαλαμίνα θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στον Ιωνικό και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή της ΑΕΚ τους: Ουγκάλντε, Ζαρίκο, Κεδέρη, Τζηρά, Αραμπατζή, Ηλιόπουλο, Μόγια, Πλάθα, Λέμος, Κοτσιώνη, Νικολαΐδη, Μυλωνά, Δικαιούλια, Παπαδιονυσίου, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς.

Ο Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: «Για εμάς είναι ένα παιχνίδι που είμαστε φαβορί και θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Ξέρουμε τι θελουμε! Θα κοιτάξουμε να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε τους 2 πόντους. Έχουμε λιγότερο απο μήνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Κοιτάμε να τελειοποιήσουμε την εικόνα μας και να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η στιγμή».

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, ΑΕΚ και Ιωνικός έχουν τεθεί αντιμέτωποι 14 φορές όλα αυτά τα χρόνια, 7 σε κάθε έδρα. Η ΑΕΚ μετρά 10 νίκες, ο Ιωνικός 2, ενώ 2 αγώνες έληξαν δίχως νικητή. Στους αγώνες με γηπεδούχο τον Ιωνικό, η «Ένωση» έχει πετύχει 5 νίκες, οι Ίωνες 1, ενώ μία αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 407 γκολ (206 εκτός έδρας), ενώ ο Ιωνικός 333 (173 εντός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 61 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ