Καρασαββίδης – «Είμαστε στο 70%, χρειαζόμαστε χρόνο»

Καρασαββίδης – «Είμαστε στο 70%, χρειαζόμαστε χρόνο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τόνισε ότι η ομάδα βρίσκεται στο 70% και χρειάζεται χρόνο για να μονταριστεί στην επίθεση.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του χάντμπολ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 18-18, για την 5η αγωνιστική της Handball Premier.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Ενωση, τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, αλλά όχι από το αποτέλεσμα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η ομάδα του χρειάζεται χρόνο για να μονταριστεί και να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο ίδιος, αλλά και οι οπαδοί των Πειραιωτών.

«Ήταν ένας ματς, που έχει μόνο μία λέξη για να το περιγράψω: οι παίκτες του Ολυμπιακού! Τα παιδιά ήταν πολύ παραπάνω από τακτικές, από ετοιμότητα, από οτιδήποτε. Υπερέβαλλαν εαυτό. Η ομάδα, κατά τη γνώμη μου, είναι στο 70%, έχουμε και καινούργιους παίκτες και φαίνεται, ότι στην επίθεση ακόμα έχουμε… θέμα.

Οι παίκτες, όμως, το ξεπέρασαν αυτό με έναν αντίπαλο πολύ ισχυρό και έναν τερματοφύλακα κόντρα στον οποίο δεν βρήκαμε λύση σε πολλά σημεία του αγώνα. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να τρέξουμε περισσότερο, κάτι που δεν καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δεν τρέξαμε. Μια ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να μονταριστεί στην επίθεση. Υπάρχει ικανοποίηση, αλλά και πίκρα για το αποτέλεσμα.

Το πιστεύαμε. Είμαστε στον Ολυμπιακό, η εμφάνιση έρχεται δεύτερη. Στον Ολυμπιακό παίζεις για να κερδίσεις και παίζεις για το πρωτάθλημα».

Ο Βύρωνας Παπαδόπουλος από την πλευρά του, τόνισε: «Ήταν ένα ματς, το οποίο περιμέναμε πολύ καιρό. Σήμερα δείξαμε, πραγματικά, ότι πρώτα από όλα είμαστε μια οικογένεια και παλεύουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος, αλλά και ότι έχουμε πολύ δουλειά ακόμα μπροστά μας.

Σήμερα, σε ένα ματς που κάναμε αρκετά λάθη, βγάλαμε πάρα πολύ ψυχή, βγάλαμε και πολύ καλά τακτικά διαστήματα και φτάσαμε στο σημείο να χάσουμε στην τελευταία φάση το παιχνίδι. Μόνο περηφάνια για αυτούς του μάγκες που έχω για συμπαίκτες.

Το κεφάλι κάτω, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, πολλή προσοχή στο επόμενο ματς στο Άργος και καλή συνέχεια στην ΑΕΚ, η οποία είναι άξια αντίπαλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ