Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ντέρμπι (vid)

Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ντέρμπι (vid)

Στην τελευταία φάση του ντέρμπι με την ΑΕΚ, βάση κανονισμών οι διαιτητές θα έπρεπε να δώσουν πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και δίλεπτη αποβολή στον Μυλωνά για το αντικανονικό μαρκάρισμα στον Αραπακόπουλο.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στο χάντμπολ, με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να έρχονται ισόπαλοι στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» 18-18, για την 5η αγωνιστική της Handball Premier.

Ένα ματς το οποίο θα μπορούσε να είχε κερδίσει η ομάδα του Πειραιά, εάν οι διαιτητές είχαν δώσει τα… αυτονόητα στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο παρακάτω βίντεο, βάση κανονισμών οι διαιτητές θα έπρεπε να δώσουν πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και δίλεπτη αποβολή στον Μυλωνά για το αντικανονικό μαρκάρισμα στον Αραπακόπουλο.

Παρόλα αυτά, οι διαιτητές σφύριξαν… αδιάφορα και άφησαν τη φάση να εξελιχθεί, με τον Ολυμπιακό να μην παίρνει αυτό που δικαιούται και μαζί την ευκαιρία να σκοράρει και να κερδίσει το παιχνίδι. Μια διαιτησία που σε πολλές περιπτώσεις έκανε αρκετά λάθη, προκαλώντας την οργή των παικτών και των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Λάθος σφυρίγματα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα, όπως η τελευταία φάση στην οποία δεν δόθηκε πέναλτι.

Δείτε τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ