Τζηράς – «Δεν αφήσαμε να μας επηρεάσει η κόπωση από τα ματς με την Εθνική»

Τζηράς – «Δεν αφήσαμε να μας επηρεάσει η κόπωση από τα ματς με την Εθνική»

Ο MVP της αναμέτρησης με τον Διομήδη Άργους, Δημήτρης Τζηράς, μίλησε στο «aek.gr» για τη νίκη της ΑΕΚ, αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια…

Η ΑΕΚ επικράτησε άνετα του Διομήδη με 37-25 και ο MVP της αναμέτρησης, Δημήτρης Τζηράς, μίλησε στην ιστοσελίδα της ερασιτεχνικής για την κόπωση που υπήρχε μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής αλλά και για τη δική του απόδοση.

Όσα είπε ο Τζηράς:

-Δημήτρη, άλλη μια νίκη για την ΑΕΚ. Τα παιχνίδια με την Εθνική, σας έδωσαν τελικά ρυθμό για να έχετε αυτή την απόδοση αντί να είσαστε κάπως κουρασμένοι;

«Οι διεθνείς ήμασταν αρκετά κουρασμένοι, αλλά δεν το αφησαμε να μας επηρεάσει. Ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι με τα υπόλοιπα παιδιά, φτάσαμε σε μια πολύ σημαντική νίκη, διατηρήσαμε το αήττητο. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά είχαμε στη συνέχεια ρυθμό μέχρι το τέλος και πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Άρη Νίκαιας και φυσικά μετά στο ματς με την Πέλιστερ».

-Είναι το παιχνίδι με την Πέλιστερ το «κλειδί» για την πρόκριση από τον όμιλο μας;

«Ναι, έτσι ακριβώς είναι γιατί άμα κάνουμε το “3 στα 3”, μετά θα είναι αποκλειστικά στο χέρι μας να προκριθούμε. Θα είμαστε ουσιαστικά με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Είμαστε η ΑΕΚ και σε κάθε ματς, κοιτάμε μόνο τη νίκη και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

-Δύο λόγια για τη δική σου απόδοση, που σήμερα ήσουν ο MVP της αναμέτρησης;

«Χαίρομαι πολύ που με αυτό που κάνω, βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ