Δημητρούλιας – «Προσπαθούσαμε συνεχώς να βρούμε λύσεις, αλλά η Πέλιστερ είχε τις απαντήσεις»

Δημητρούλιας – «Προσπαθούσαμε συνεχώς να βρούμε λύσεις, αλλά η Πέλιστερ είχε τις απαντήσεις»

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στο γεγονός ότι η Πέλιστερ είχε συνεχώς τις απαντήσεις στους προβληματισμούς που επιχειρούσε να βάλει η Ένωση.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας αναφέρθηκε στους λόγους που ήρθε η ήττα από την Πέλιστερ αλλά και στον τραυματισμό του Μόγια.

Όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην Πέλιστερ για το παιχνίδι που έκανε. Προσπαθούσαμε συνεχώς να βρούμε λύσεις, αλλά η Πέλιστερ είχε τις απαντήσεις. Εμείς ξεκινήσαμε με λάθη, ξέραμε όμως πως να παίξουμε, αλλά η αντίπαλος μας έβρισκε συνεχώς τους τρόπους να σκοράρει. Δεχτήκαμε περισσότερα τέρματα από όσα δεχόμαστε συνήθως. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, μαχόμαστε, έχουμε καταφέρει πολλά και θα συνεχίσουμε για να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες του κλαμπ. Ο τραυματισμός του Μόγια είναι στον μηρό. Τον στερηθήκαμε σήμερα, αλλά νομίζω ότι δεν θα μείνει έξω περισσότερο από μια εβδομάδα».

Για την κακή μέρα του Πλάθα: «Πράγματι έκανε ένα κακό παιχνίδι, αλλά είναι ένας αθλητής στον οποίο προσαρμόζουν οι αντίπαλοι το πλάνο τους. Το πρόβλημα δεν ήταν ότι ο Πλάθα ήταν όντως νευρικός, αλλά το ότι στην άμυνα, δεχθήκαμε αρκετά γκολ, κάτι που δεν το συνηθίζουμε».

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς από την πλευρά του είπε: «Έχουμε δύο νίκες στη διοργάνωση, είναι μακρύς ο δρόμος. Πρέπει να ξαναδούμε το παιχνίδι για να δούμε τι δεν πήγε καλά. Δεν λειτούργησε το σύστημα της άμυνας ώστε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Χάσαμε πολλές προσωπικές μονομαχίες, ηττηθήκαμε, πρέπει να οργανωθούμε για να πετύχουμε το στόχο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ