Σπόρτινγκ Λισαβόνας – ΑΕΚ 31-30

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – ΑΕΚ 31-30

Το δοκάρι του Ουγκάλδε στο τελευταίο δευτερόλεπτο στέρησε από την ΑΕΚ τον βαθμό κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας που πήρε τη νίκη με 31-30 κόντρα στην Ένωση.

Δεύτερη ήττα για την ΑΕΚ στο EHF European League αφού η Ένωση ηττήθηκε με 31-30 από την Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα. Παρά τις απουσίες των Λέμος, Μόγια και Νικολαΐδη η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια που έχασε κατά τη διάρκεια του ματς με αποβολή τους Τζηρά και Πλάθα, πάλεψε και δεν κατάφερε να φύγει με τον βαθμό αφού το σουτ του Ουγκάλδε στο τελευταίο δευτερόλεπτο σταμάτησε στο δοκάρι.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 3-2 χάρη στον Ουγκάλδε και με 8-6 στο 15′, αλλά η Σπόρτινγκ έβγαλε αντίδραση και με ένα 3-0 βρέθηκε στο 9-8. Το ημίχρονο βρήκε την Ένωση μπροστά με 15-14 χάρη σε γκολ του Καλόμοιρου.

Η Σπόρτινγκ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκε με 24-20 όμως η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει στο γκολ (25-24) με τον Παπαδιονυσίου. Η διαφορά ήταν μεταξύ δύο και ενός γκολ υπέρ των Πορτογάλων και έτσι πήγε μέχρι τέλος όταν αφού ο Αραμπατζής μείωσε σε 31-30, ο Ουγκάλδε βρήκε σίδερο στην τελευταία φάση και έχασε την ευκαιρία να δώσει τον βαθμό στην ομάδα του.

Σπόρτινγκ (Ρικάρντο Κόστα): Αραούχο, Μότα Φ. (1), Σουάρεζ (2), Τίντεμαντ (2), Γκαρσία, Ρουέσγκα (4), Σαλβαδόρ, Αρσενατσβίλι (1), Γκασάμα (1), Ταβάρες (7), Γκασπάρ, Ραμίρες, Σχόνγκαρθ (8), Μπελκάιντ, Φόλκες, Μότα Μ (5).

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Αραμπατζής (4), Μπριάτκα, Τζηράς, Αντέλιτς, Μυλωνάς (6), Ηλιόπουλος (1), Μπουκοβίνας, Πλάθα (5), Κοτσιώνης (3) ,Παπαδιονυσίου (2), Ουγκάλντε (5), Μπετζινάλι, Δικαιούλιας (1), Καλόμοιρος (3), Μπεριά.

Η βαθμολογία του ομίλου μετά από τέσσερις αγωνιστικές:
1. Σπόρτινγκ 6
2. Γιούροφαρμ 5
3. Νιμ 5
4. ΑΕΚ 4

5. Καντέτ Σαφχάουζεν 2
6. Ταταμπάνια 2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ