ΑΕΚ – Κόντρα στον Δούκα πριν τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ – Κόντρα στον Δούκα πριν τον Ολυμπιακό

Έτοιμη για το παιχνίδι με τον Δούκα η ΑΕΚ που στρέφει και πάλι την προσοχή της στο πρωτάθλημα.

Στο «Γ. Κασιμάτης» ως τυπικά φιλοξενούμενη κοντράρεται το Σάββατο (11/12, 12:30) η ΑΕΚ με τον ΑΣΕ Δούκα για την 11η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Handball Premier. Oι «κιτρινόμαυροι», μετά την ήττα από την Καντέτεν στρέφουν και πάλι την προσοχή τους στο ελληνικό Πρωτάθλημα, θέλοντας να περάσουν αλώβητοι από μία δύσκολη έδρα, μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από κανάλι της ΕΡΤ3.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Τζηρά, Αραμπατζή, Ουγκάλντε, Μπριάτκα, Μπεντζιλαλί, Πλάθα, Νικολαΐδη, Δικαιούλια, Κοτσιώνη, Στάθη, Μόγια, Μπεριά, Καλόμοιρο, Ηλιόπουλο.

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας δήλωσε στο aek.gr: «Ξεκινάει μια σειρά 4 πολυ σημαντικών αγώνων μέχρι τη διακοπή. Αρχή με το Δούκα αύριο, μια πολύ καλή ομάδα, στην οποία έχουν επενδύσει πολλή δουλειά οι άνθρωποί του και πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί όπως μέχρι τώρα. Θεωρώ πως θα είναι ένα ανοιχτό και όμορφο παιχνίδι. Κλειδί όπως πάντα θα είναι για μας η άμυνα μας».

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, ΑΕΚ και Δούκας έχουν τεθεί αντιμέτωποι 40 φορές στο Πρωτάθλημα, 23 με γηπεδούχο την ΑΕΚ και 17 τον Δούκα. Η ΑΕΚ μετρά 25 νίκες, ο Δούκας 11, ενώ 4 αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί δίχως νικητή. Με γηπεδούχο τον Δούκα, η ΑΕΚ έχει πάρει «διπλό» 11 φορές, ο Δούκας έχει πανηγυρίσει 3 νίκες, ενώ 3 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Στα γκολ, η Ένωση έχει πετύχει 1116 (490 εκτός έδρας) και ο Δούκας 987 (420 εντός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα στο Πρωτάθλημα είναι ο Χριστόφορος Μπακακούκας με 179 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ