Φίλιππος Βέροιας – Ολυμπιακός 27-26

Φίλιππος Βέροιας – Ολυμπιακός 27-26

Στη Βέροια σταμάτησε το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στην Handball Premier, καθώς η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με 27-26 από τον Φίλιππο στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής. Από το ξεκίνημα του ματς, ο Φίλιππος έδειξε πως θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Η ομάδα της Βέροιας ήταν σχεδόν σε όλη την […]

Στη Βέροια σταμάτησε το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στην Handball Premier, καθώς η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με 27-26 από τον Φίλιππο στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Από το ξεκίνημα του ματς, ο Φίλιππος έδειξε πως θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Βέροιας ήταν σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης μπροστά στο σκορ και κατάφερε να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με το υπέρ της 15-12.

Στο δεύτερο μέρος ο Φίλιππος μπήκε και πάλι δυνατά και στο 34′ ήταν μπροστά με έξι τέρματα (19-13). Ο Ολυμπιακός ωστόσο ανέβασε την απόδοσή του και όχι μόνο κατάφερε να μειώσει την διαφορά, αλλά να περάσει και μπροστά στο σκορ στο 45′ με 21-20.

Στο 50′ του αγώνα και ενώ ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με 24-21, ο Φίλιππος ξεκίνησε την αντεπίθεσή του και με τέσσερα σερί τέρματα, πήρε και πάλι το προβάδισμα με 25-24.

Στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτησης οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ, με τον Φίλιππο να πετυχαίνει δύο μαζεμένα με Αποστολίδη, Χαραλαμπίδη και τον Ολυμπιακό το μόνο που να καταφέρνει είναι να μειώσει με τον Κωστακίδη στο τελικό 27-26 υπέρ του Φιλίππου.

Με τη νίκη του αυτή ο Φίλιππος έφτασε στους 20 βαθμους, ενώ ο πρωτοπόρος αλλά όχι αήττητος πλέον Ολυμπιακός παρέμεινε στους 36.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ