Ανακοίνωσε Στεφάνοβιτς η ΑΕΚ!

Ανακοίνωσε Στεφάνοβιτς η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του διεθνή Αυστριακού, Νίκολα Στεφάνοβιτς.

Την απόκτηση του δεξιού ίντερ, Νίκολα Στεφάνοβιτς, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΑΕΚ!

Πρόκειται για μια δυνατή μεταγραφή για την Ένωση, καθώς ο Αυστριακός διεθνής προέρχεται από το πιο δυνατό πρωτάθλημα, αυτό της Μπουντεσλίγκα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκολα Στεφάνοβιτς. Ο 23χρονος (17/04/1998) διεθνής Αυστριακός δεξιός ίντερ, ύψους 1,88 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Νίκολα Στεφάνοβιτς ξεκίνησε το χάντμπολ από την αυστριακή HC Fivers WAT Margarethen, αγωνιζόμενος στις ακαδημίες από το 2006 έως το 2016. Το 2016 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Αυστρίας το 2018 και το 2021, ενώ την περσινή σεζόν οδήγησε την ομάδα του στους «16» του ΕΗF European League σημειώνοντας 47 τέρματα. Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την HBW Balingen που αγωνίζεται στην Bundesliga, γράφοντας 15 συμμετοχές.

Είναι διεθνής με την Εθνική Αυστρίας, αγωνιζόμενος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αιγύπτου το 2021.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Νίκολα Στεφάνοβιτς δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου και έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Ελπίζω να μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα με την εμπειρία μου, να κατακτήσουμε τίτλους και να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στην Ευρώπη».

Νίκολα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ