Καρασαββίδης: «Νιώθουμε ότι δεν υπάρχει 50%-50% σε κανένα παιχνίδι»

Καρασαββίδης: «Νιώθουμε ότι δεν υπάρχει 50%-50% σε κανένα παιχνίδι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη στον πρώτο τελικό και εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ στην παράταση με 29-26 στον πρώτο τελικό της Handball Premier και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από μια τραγική διαιτησία, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν πολλά παράπονα. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του προπονητή του πειραϊκού συλλόγου, Γιώργου Καρασαββίδη, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει 50-50% σε κανένα ματς του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση των παιδιών, μετά το άσχημο αποτέλεσμα στο Κύπελλο. Ήταν σημαντικό να έρθει μία νίκη επί της ΑΕΚ, μετά τις δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, για να μπορούμε να ονειρευόμαστε περισσότερα πράγματα. Περιμένουμε στο επόμενο ματς την αντίδραση της ΑΕΚ, είναι λογικό, για αυτό πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και έτοιμοι.

Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, το πιο σημαντικό και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας σε αυτή την προσπάθεια. Θέλουμε ο κόσμος μας να σπρώξει τους αθλητές μας, γιατί το αξίζουν, δίνουν και την ψυχή τους σε κάθε αγώνα. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, βλέπουμε ένα πράγμα που κάθε φορά επαναλαμβάνεται, νιώθουμε συνέχεια ότι δεν υπάρχει 50%-50% σε κανένα παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ