Για την ισοφάριση κόντρα στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Για την ισοφάριση κόντρα στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Νίκη για να κάνει το 2-2 και να παραμείνει ζωντανή στη «μάχη» του πρωταθλήματος θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, στον τέταρτο τελικό της Handball Premier.

Στη Χαλκίδα και το «Τ. Καμπούρης» είναι στραμμένα τα βλέμματα του ελληνικού χάντμπολ, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (23/05, 19:30, ERTSPORTS) στα πλαίσια του 4ου Τελικού της Handball Premier. Η Ένωση μετά τη μεγάλη επικράτησή της στον 3ο Τελικό, στοχεύει, ως τυπικά φιλοξενούμενη, να φέρει τη σειρά στα ίσια και την Τετάρτη (25/05), να διεκδικήσει τον 3ο διαδοχικό της τίτλο.

Ο Αλέξης Αλβανός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του και θα καταλήξει στην τελική αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε στο aek.gr: «Άλλος ένας Τελικός που θα κριθεί σίγουρα στις λεπτομέρειες! Νιώθω πολύ ικανοποιημένος από την προετοιμασία της εβδομάδας, καθώς δουλέψαμε στο πλάνο που θέλουμε να ακολουθήσουμε στον αγώνα. Πειθαρχία και συγκέντρωση είναι τα βασικά στοιχεία που ζητήσαμε από τους παίκτες μας».

Με τη σειρά του ο Χριστόδουλος Μυλωνάς δήλωσε στο aek.gr: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον 4ο Τελικό, έτσι ώστε να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Θέλουμε να επανακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας και να παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν μπροστά στους φιλάθλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ