Ανανέωσε με την ΑΕΚ ο Κοτσιώνης

Ανανέωσε με την ΑΕΚ ο Κοτσιώνης

Για ακόμη έναν χρόνο θα παραμείνει στην ΑΕΚ ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ένωση.

Στην ΑΕΚ για ακόμη έναν χρόνο ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης! Ο νεαρός ίντερ που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρσι με την Ένωση υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Κοτσιώνη. Ο 20χρονος (16/10/2002) ίντερ, ύψους 1,89 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο, και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης, από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα μας, παραμένει στα κιτρινόμαυρα. Μέχρι στιγμής, έχει γράψει με τη φανέλα της ΑΕΚ 43 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει 58 γκολ. Επίσης, έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα (2020, 2021), 1 Κύπελλο (2021) και 1 EHF European Cup (2021).

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ΑΕΚ. Εύχομαι να είναι μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς, γεμάτη χαρές και πάνω από όλα να πετύχουμε τους στόχους μας».

Κωνσταντίνε, καλή επιτυχία τη νέα χρονιά!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ