Ανανέωσε ο Πασσιάς στον Ολυμπιακό

Ανανέωσε ο Πασσιάς στον Ολυμπιακό

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι και τη νέα σεζόν ο Νίκος Πασσιάς, με τους ερυθρόλευκους να ανανεώνουν τη συνεργασία τους.

Ο Νίκος Πασσιάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Ο 27χρονος αριστερός ίντερ, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων» το καλοκαίρι του 2020, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. Την παρελθούσα σεζόν ο έμπειρος άσος βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο στην Α1 ανδρών.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Πασσιάς τόνισε: «Η ανανέωση της συνεργασίας, που μου προτάθηκε από τον Ολυμπιακό, αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλα όλη τη χρονιά, για την επάνοδο της ομάδας στην κορυφή, εκεί που πάντα πρέπει να είναι. Για μένα προσωπικά, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο. Θα κάνω ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, έχω περισσότερη δίψα για τίτλους και θέλω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών ενός πολύ μεγάλου συλλόγου, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω εδώ».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Πασσιά έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π./«Όμιλος Ξυνή» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Πασσιά. Ο Έλληνας αριστερός ίντερ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα χάντμπολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ