Πυλαία – ΑΕΚ 18-22: Δύο στα δύο για την «Ένωση»

Πυλαία – ΑΕΚ 18-22: Δύο στα δύο για την «Ένωση»

Η ΑΕΚ επικράτησε της Πυλαίας με 22-18 εκτός έδρας για τη 2η αγωνιστική της Handball Premier και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ έδωσε συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα που έχει κάνει στη σεζόν αφού μετά τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Handball Premier, επικράτησε και της Πυλαίας, στην άτυπη ρεβάνς του περσινού τελικού κυπέλλου, με 22-18.

Ένα ξέσπασμα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τους παίκτες του Αλέξη Αλβανού για να «σφραγίσουν» τη νίκη. Η Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν την αναμέτρηση πιο δυνατά και βρέθηκαν να προηγούνται με 3 γκολ διαφορά (4-1) στο 9′. Στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» αφυπνίστηκαν και με γκολ του Παπαδιονυσίου ισοφάρισαν σε 4-4, ενώ ο Κεδέρης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 23′ (5-6).

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο γκολ του Μπακαμπού με τον Ολυμπιακό (Vid)

Έκτοτε και μέχρι το τέλος του αγώνα η ΑΕΚ δεν έχασε ποτέ την πρωτοπορία στο σκορ και με το ξεκίνημα της επανάληψης, έτρεξε σερί 4-0 φτάνοντας τη διαφορά στα 5 τέρματα (12-7). Μέχρι το τέλος δεν άλλαξαν πολλά πράγματα με την Πυλαία να «παλεύει» να μειώσει το σκορ, αλλά την ΑΕΚ να διατηρεί σταθερό προβάδισμα.

«Η λειτουργία της άμυνας μας καθόρισε το αποτέλεσμα. Κάναμε λάθη στην επίθεση και πρέπει να τα δούμε. Χάσαμε αρκετά σουτ. Κάθε παιχνίδι έχει να σου προσφέρει κάτι και από αυτό πρέπει να πάρουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε» σχολίασε ο Αλέξης Αλβανός μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ