Ολυμπιακός – Ζαφειράκης Νάουσας 33-20: Άνετη πρόκριση στους «8» για τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός – Ζαφειράκης Νάουσας 33-20: Άνετη πρόκριση στους «8» για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, με 33-20 του Ζαφειράκη Νάουσας, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας χάντμπολ και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Με χαρακτηριστική άνεση ο Ολυμπιακός, νίκησε τον Ζαφειράκη Νάουσας με 33-20 στο γήπεδο της Ηλιούπολης, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας χάντμπολ και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το πρώτο δεκάλεπτο ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν αρκετά ισορροπημένο (4-3), με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει «στροφές» στη συνέχεια, και να κυριαρχεί και στις δύο πλευρές του γηπέδου, για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο στο +7 για τους «ερυθρόλευκους» με σκορ 16-9.

Διαβάστε επίσης: Λεβαδειακός – Άρης 1-1: Ματσάρα, γκολάρες και ισοπαλία στη Λιβαδειά

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα είχαν απλοποιηθεί για τον Ολυμπιακό, που με κύριους εκφραστές στην επίθεση τους Βέμπερ και Παπαβασίλη, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να ανεβάσει τη διαφορά και να φτάσει στο πολύ άνετο 33-20, για να πανηγυρίσει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 4-3, 7-3, 10-4, 14-7, 16-9 (ημχ) 17-12, 19-14, 23-16, 25-16, 30-18, 33-20

Ολυμπιακός (Γραμματικός): Κοτανίδης, Ρούσος 1, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 5, Παπαδημητρίου, Κανδύλας 2, Μπάγιος 4, Δομπρής 1, Βέμπερ 6, Πασσιάς 3, Μοντόρο 2, Λιόλιος 3, Οστρούσκο 2, Γκρατζάν 1, Μιχαηλίδης 2, Μπάουερ.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Αθανασίου, Μπόλας, Πινακούδης, Κανιζάι 3, Τσαγκερας, Θεοδωρόπουλος 4, Μπουμπουλέντρας, Ρότζιος 4, Μισαηλίδης 3, Μπιλιούρης, Αποστολίδης 2, Γαλίτης, Μίλοβιτς 3, Βαφείδης 1, Τσάτσας, Δασκαλόπουλος.

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός:

«Όντως έκλεισε καλά ο χρόνος, ήταν σημαντικό που περάσαμε στην επόμενη φάση. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα έπαιξε σοβαρά, όπως έπρεπε. Ο Ζαφειράκης είναι καλή ομάδα, πολύ σοβαρή ομάδα, ο Κώστας Δεληγιάννης κάνει πολύ καλή δουλειά. Εκτός από 4-5 λεπτά στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας ήταν πολύ συγκεντρωμένη, τρέξαμε, είχαμε καλές επιστροφές, οπότε έκλεισε πολύ καλά το 2022. Θα μιλήσουμε με τα παιδιά, μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά, για να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Βήμα-βήμα, θέλω να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν γίνεται την ομάδα. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, με υγεία πάνω από όλα».

Γιώργος Παπαβασίλης:

«Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας, κόντρα στον Ζαφειράκη, είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας, τρέξαμε, τρέξαμε μπροστά και πίσω, είχαμε καλές επιστροφές και φτάσαμε σε μία εύκολη νίκη. Είναι σημαντικό, παρά τη μεγάλη διακοπή που θα έχουμε, η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται στον ίδιο ρυθμό, ώστε να έχουμε μια καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Καλές γιορτές σε όλους, καλά Χριστούγεννα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ