Ολυμπιακός: Πρώτος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ στην Ηλιούπολη

Ολυμπιακός: Πρώτος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ στην Ηλιούπολη

Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να «πάρει» το πρώτο ματς επί των «ασπρόμαυρων», ώστε να κάνει το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier.

Στη «μάχη» των πλέι οφ του πρωταθλήματος ρίχνεται, το Σάββατο (1/4), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. To απόγευμα, στις 18:00 (YouTube/OSFP TV), οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, στον πρώτο ημιτελικό της Handball Premier.

Ο Θρύλος, που προέρχεται από το «διπλό» (23-26) επί του Ζαφειράκη στη Νάουσα (22η αγωνιστική), θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να «πάρει» το πρώτο ματς επί των «ασπρόμαυρων», ώστε να κάνει το 1-0 στην ημιτελική σειρά και συνάμα, το πρώτο από τα δύο βήματα, για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Διαβάστε επίσης: Νοκ άουτ και με ΠΑΟΚ ο Χάμες – Όλα καλά με Εμβιλά και Μπιέλ

Νίκος Γραμματικός: «Ξεκινώντας τα πλέι οφ, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ και να κάνουμε το πρώτο βήμα μέσα στην έδρα μας για τη συνέχεια των πλέι οφ. Θα δώσουμε το 100% και περιμένουμε για άλλη μια φορά τον κόσμο μας δίπλα μας, να μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».

Βλάντισλαβ Οστρούτσκο: «Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, η προσοχή μας στράφηκε εξ ολοκλήρου στα πλέι οφ. Τώρα, ξεκινούν τα ημιτελικά. Χρειαζόμαστε δύο νίκες, την πρώτη θέλουμε να την πάρουμε στην έδρα μας, αύριο. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το ματς όλη την εβδομάδα. Νομίζω, θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Και αυτό θα κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ