Απίστευτο: Χωρίς αθλητικό δικαστή ξεκινούν οι τελικοί στο Χάντμπολ!

Απίστευτο: Χωρίς αθλητικό δικαστή ξεκινούν οι τελικοί στο Χάντμπολ!

Η ΟΧΕ γνωστοποίησε σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ ότι δεν υπάρχει αθλητικός δικαστής για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος που θα κρίνουν τον φετινό τίτλο σε μια πρωτόγνωρη απόφαση.

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άθλημα του Χάντμπολ έχουμε γίνει μάρτυρες πρωτοφανών περιστατικών τα οποία έχουν πλήξει σοβαρά την αξιοπιστία του. Έχουμε δει ομάδες να μην τιμωρούνται για σοβαρά επεισόδια με ντου στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούσεις με τα ΜΑΤ, πρωταθλήματα να απονέμονται πίσω από τις κλειστές πόρτες της ομοσπονδίας, ενώ ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή.

Πέρα από τα παραπάνω, υποθέσεις ντόπινγκ κωλυσιεργούν να ερευνηθούν γνωστοποιούνται… ετεροχρονισμένα και με μεγάλη καθυστέρηση, αντί να τρέξουν πιο άμεσα οι διαδικασίες και να εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες ποινές στο σωστό χρόνο.

Αυτά και πόσα ακόμα περιστατικά τα οποία έχουν καταγραφεί στο… σκληρό δίσκο του αθλήματος. Και από ότι φαίνεται οδηγούμαστε σε ένα ακόμα επεισόδιο που θα προστεθεί στη μακρά λίστα των γεγονότων που πλήττουν βάναυσα και υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία της Handball Premier, ενόψει των τελικών μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που ξεκινούν την Κυριακή (14/5).

Συγκεκριμένα η ΟΧΕ γνωστοποίησε στις ομάδες ότι δεν υπάρχει αθλητικός δικαστής για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος που θα κρίνουν τον φετινό τίτλο. Αυτός που υπήρχε βλέπετε έχει παραιτηθεί και ουδείς έχει φροντίσει για την αντικατάσταση του!

Έτσι οδηγούμαστε σε μια σειρά των κρισιμότερων αγώνων της χρονιάς, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία αθλητικού δικαστή! Η χαρά του κάθε χουλιγκάνου δηλαδή αφού ό,τι συμβεί στη διάρκεια των τελικών, δεν θα δικάζεται ούτε θα τιμωρείται!

Η κατάσταση που πάει να διαμορφωθεί είναι πολύ σοβαρή και θα πρέπει άμεσα το αρμόδιο Υπουργείο Αθλητισμού και η Γενική Γραμματεία, σε συνεργασία με την ΟΧΕ να υπηρετήσουν τον θεσμικό τους ρόλο και να βρουν λύση στο πρόβλημα, ούτως ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για την ομαλή τέλεση των τελικών που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ