Το φύλλο αγώνα «καίει» τον Διομήδη Άργους

Το φύλλο αγώνα «καίει» τον Διομήδη Άργους

Μέλη της διοίκησης του Διομήδη Άργους εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, εξύβρισαν τον παρατηρητή και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο Διομήδης Άργους ηττήθηκε, εντός έδρας, από τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή με 25-24 για την 6η αγωνιστική της Handball Premier. Παρ’ όλα αυτά, μέλη της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους διαιτητές κι ένας από αυτούς εξύβρισε τον παρατηρητή. Όλα αυτά καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα κι η ομάδα της Αργολίδας κινδυνεύει με τιμωρία.

Ειδικότερα, το φύλλο αγώνα αναφέρει: «Στο ημίχρονο του αγώνα μας ανέφερε ο παρατηρητής κ. Κυριακούλιας ότι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, κ. Χειβιδόπουλος, τον εξύβρισε με τη φράση «είσαι μεγάλος αλητ…ράς». Μετά το τέλος του αγώνα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι και παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας ΑΟ Διομήδης Άργους και απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις χωρίς να διακινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των διαιτητών και των αθλητών της φιλοξενούμενης ομάδας. Επίσης, το μέλος της διοίκησης της γηπεδούχου ομάδας ΑΟ Διομήδης Άργους, κ. Βλαχοσπύρος Νίκος, απευθυνόμενος με έντονο ύφος στον διαιτητή, κ. Μπέτμαν Ανδρέα του είπε: «Τι δίνεις ρε Μπέτμαν;!» και απομακρύνθηκε από τις δυνάμεις της Αστυνομίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ