Έτοιμη για το Σούπερ Καπ η ΑΕΚ: «Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο με όλες μας τις δυνάμεις»

Έτοιμη για το Σούπερ Καπ η ΑΕΚ: «Θα διεκδικήσουμε τον τίτλο με όλες μας τις δυνάμεις»

Αλέξης Αλβανός και Τάσος Παπαδιονυσίου μίλησαν για τον τελικό του Σούπερ Καπ με τον Ολυμπιακό όπου κρίνεται ο πρώτος τίτλος της σεζόν.

Ολοκληρώθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 3ου τελικού Super Cup Λουξ, στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, όπου μετέχουν η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Η Ένωση εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή, Αλέξη Αλβανό και τον αθλητή, Τάσο Παπαδιονυσίου που υποσχέθηκαν πως θα κάνουν τα πάντα για τον τίτλο.

Ο Αλέξης Αλβανός, αφού πρώτα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία, είπε: «Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούμε αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό. Αυτά τα παιχνίδια στηρίζονται στις άμυνες και στο ποια ομάδα θα είναι πιο ψύχραιμη επιθετικά. Είναι παιχνίδια υψηλής έντασης και θα πρέπει οι παίκτες με την προσωπικότητά τους να δείξουν την αληθινή τους αξία. Και από τις δύο ομάδες υπάρχουν τέτοιοι παίκτες. Είναι ένα ματς 50-50 και δεν υπάρχει κάποιο φαβορί. Αύριο θα δούμε σε ποιο επίπεδο βρίσκονται και οι δύο ομάδες».

Επίσης, ο Τάσος Παπαδιονυσίου είπε: «Θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Από τη μεριά μου, θέλω να πω ότι είναι ένας πολύ όμορφος θεσμός. Πέρυσι δεν είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε, οπότε είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διεκδικήσουμε αυτόν τον τίτλο, με όλες μας τις δυνάμεις. Στην προετοιμασία δουλέψαμε πολύ σκληρά. Το παιχνίδι θα είναι 50-50, καθώς είναι πολύ νωρίς στη σεζόν. Εμείς θα μπούμε μέσα, να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί, σε ένα άκρως χαντμπολικό γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ