Γκόρνικ Ζάμπρζε – ΑΕΚ 30-21: Βαριά ήττα για την Ένωση στην Πολωνία

Γκόρνικ Ζάμπρζε – ΑΕΚ 30-21: Βαριά ήττα για την Ένωση στην Πολωνία

Με το... αριστερό ξεκίνησε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στο EHF European League καθώς ηττήθηκε με 30-21 από την Γκόρνικ.

Δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του EHF European League, καθώς ηττήθηκε με 30-21 από την Γκόρνικ Ζάμπρζε στην Πολωνία. Οι παίκτες του Ντράγκαν Τζούκιτς, στο πρώτο ημίχρονο, ήταν κοντά στην πολωνική ομάδα, στη συνέχεια όμως η διαφορά μεγάλωσε, με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να μην μπορέσουν να κάνουν την ανατροπή.

Η Γκόρνικ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι (5-1), αλλά η Ένωση με Λιάπη και Μαρτίνοβιτς μείωσε στα τρία γκολ (6-3). Η ΑΕΚ παρέμενε κοντά στους Πολωνούς, οι οποίοι προς το τέλος του ημίχρονου πήραν μία διαφορά έξι γκολ (16-10).

Διαβάστε επίσης: Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός 83-69: Παράδοση στην Πόλη

Αλλά η Ένωση με τον Αραμπατζή και τον Κεδέρη, διαμόρφωσε το 16-12, που ήταν και το σκορ του ημίχρονου. Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ ήταν νωχελική, με την Γκόρνικ να το εκμεταλλεύεται και να κτίζει διαφορά ασφαλείας (21-13, 26-16). Η ΑΕΚ εν τέλει ηττήθηκε με 30-21.

ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ (Ραφάλ Μπιλίνσκι): Μάουερ 7, Μινότσκι 8, Αρτεμένκο 3, Κάτσζορ 3, Κράβτσικ 4, Μπρζίτουλα 2, Σζίσζκο 1, Μπόγκατς 1, Ντουντκόβσκι 1, Πίντα, Μορκόβσκι, Μπάτσκο, Ιλτσένκο, Βασόβσκι, Λιγκρζέβσκι, Λίλεστραντ.

ΑΕΚ (Ντράγκαν Τζούκιτς): Μαντάλινιτς 4, Λιάπης 4, Παπαδόπουλος 2, Λέμος 2, Κεδέρης 2, Ζάμπιτς 1, Αραμπατζής 1, Κρητικός Μαρτίνοβιτς 5, Γιόνσον, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου, Σόκολιτς, Μάτσκεβιτς, Άρσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ