ΑΕΚ – Ολυμπιακός 20-13

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 20-13

Η Ενωση έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό και πλέον απέχει μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Με μία επιβλητική εμφάνιση η ΑΕΚ νίκησε τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Οι Κιτρινόμαυροι κυριάρχησαν απόλυτα στο τάραφλεξ και χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα πήραν την πολυπόθητη νίκη.

Οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού με τη βοήθεια του κόσμου τους αγκάλιασαν τον τίτλο, με τους αντίστοιχους του Γιώργου Ζαραβίνα να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Το τρίτο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Ρέντη, όπου με νίκη η ΑΕΚ κατακτά το πρωτάθλημα. Οι Ερυθρόλευκοι από την άλλη, θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι στο σημερινό παιχνίδι ξεκίνησαν δυνατά και έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους. Η Ενωση στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκε με 7-3 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα του πρώτου μέρους με το σκορ στο 12-4. Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση, με το τελικό 20-13 να αποτυπώνει πλήρως τη εικόνα του παιχνιδιού.

Μια νίκη, που δίνει στην ΑΕΚ το απόλυτο αβαντάζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τους παίκτες του Γραμματικού να κρατούν σφιχτά στα χέρια τους τον τίτλο.

Πρώτοι σκόρερ για την Ενωση ήταν οι Χόγκας και Ζαμπούνης με 4 γκολ, ενώ από τρία είχαν οι Βραζάλιτσα, Αργυρίου και Μυλωνάς. Από την πλευρά των ηττημένων, από δύο γκολ είχαν οι Κρητικός, Πετρίσεβιτς, Τζηράς και Στούμπης.

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20-13

Τα πεντάλεπτα: 2-0, 2-2, 5-3, 6-3, 10-4, 12-5 (ημ), 14-7, 16-8, 17-9, 18-9, 20-11, 20-13

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαϊδης Χ., Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης, Χόγκας 4, Ζαμπούνης 4, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 2, Δομπρής 1, Βαμβακάς, Αργυρού 3, Μαντζόπουλος,  Βραζάλιτσα 3, Μυλωνάς 3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 1, Κρητικός 2, Πετρίσεβιτς 2, Τζηράς 2, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης 1, Σκρόμπιτς 1, Στούμπης 2, Κανδύλας 1, Σανίκης, Αλβανός , Παπαδιονυσίου 1 , Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης

Δείτε ξανά το παιχνίδι, με το οποίο η ΑΕΚ έκανε το 2-0 στους τελικούς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ