Ζαραβίνας: «Ήμασταν απογοητευτικοί στην επίθεση»

Ζαραβίνας: «Ήμασταν απογοητευτικοί στην επίθεση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την ήττα στον δεύτερο τελικό με την ΑΕΚ στάθηκε στην επιθετική δυστοκία της ομάδας του.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 20-13. Οι Κιτρινόμαυροι έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών και πλέον οι Ερυθρόλευκοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο τρίτο παιχνίδι, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού, τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν καλοί στην άμυνα, αλλά αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην επίθεση. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Τρίτης, επισημαίνοντας ότι η νίκη είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι μια άσχημη στιγμή για την ομάδα. Ήμασταν απογοητευτικοί στο κομμάτι της επίθεσης. Δεν έχω παράπονο από την αγωνιστικότητα των παικτών μου στην άμυνα. Η επόμενη μέρα είναι μονόδρομος. Θα πρέπει σε τρεις μέρες να κερδίσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας, να πάμε βήμα βήμα και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ