Ολυμπιακός: Επιστροφή στην Ευρώπη, «αποστολή» στην Κροατία!

Ολυμπιακός: Επιστροφή στην Ευρώπη, «αποστολή» στην Κροατία!

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή αντιμετωπίζει στην ΜΡΚ Τρογκίρ στην Κροατία για τους 32 τουEHF European Cup του χάντμπολ (25/11,19:00)

Στο ευρωπαϊκό της ταξίδι επιστρέφει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, το Σάββατο (25/11), με εκτός έδρας «αποστολή». Συγκεκριμένα, ο Θρύλος αντιμετωπίζει την MRK Τρογκίρ στην Κροατία, στις 19:00, στην κρίσιμη πρώτη «μάχη» των «32» του EHF European Cup. Οι «ερυθρόλευκοι», στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου της διοργάνωσης, θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην έδρα της κροατικής ομάδας, με «φόντο» τη ρεβάνς στην Ηλιούπολη, στις 2/12.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη συνέντευξη του Μαρτίνεθ στη «Marca»: «Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μάς πήραν ό,τι κερδίσαμε στο γήπεδο»

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Το δείξαμε και στην έδρα του Διομήδη, όπου είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Βέβαια, αυτό το παιχνίδι, το ευρωπαϊκό, είναι τελείως διαφορετικό, συν το ταξίδι ως την Κροατία. Πρόκειται για μια ομάδα από την κροατική σχολή. Σίγουρα, δεν είναι στο επίπεδο του Ζάγκρεμπ ή της Νέξε, αλλά έχει αρκετά καλούς παίκτες και είναι μια δυνατή κροατική ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό, που έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, με την ώθηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, είναι ευρωπαϊκό ματς, ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, όμως θα δώσουμε το 100%. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, μόνο αυτό το στόχο έχουμε πάντα. Πιστεύω στην ομάδα μας, στους παίκτες μου, θα τα δώσουν όλα».

Πέτρος Κανδύλας: «Έχουμε ξεκινήσει μια σειρά πολύ απαιτητικών αγώνων. Το Σάββατο, θα αντιμετωπίσουμε, για το δεύτερο γύρο του Challenge Cup, μια καλή ομάδα, την Τρογκίρ από την Κροατία. Θεωρώ, ότι έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και έχουμε την ποιότητα σαν ρόστερ να κάνουμε το διπλό και το άλλο Σάββατο, στην Ηλιούπολη να πανηγυρίσουμε την πρόκριση με τον κόσμο μας μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ