Ζαραβίνας: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας»

Ζαραβίνας: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τον τέταρτο τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου οι Πειραιώτες θα ψάξουν το μπρέικ για να ισοφαρίσουν σε 2-2 τη σειρά.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ στον τρίτο τελικό της Handball Premier και μείωσε σε 2-1 τη σειρά με τους Κιτρινόμαυρους. Το τέταρτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν το μπρέικ, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, μίλησε για τον τέταρτο τελικό με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εδώ που φτάσαμε όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς. Αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί, πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι από το δεύτερο παιχνίδι που παίξαμε στο ΟΑΚΑ. Είναι παιχνίδια που χρειάζονται εξήντα λεπτά συγκέντρωση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες συναντήσουμε. Αν κρατήσουμε το πλάνο μας μπορούμε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ο Γιώργος Ζαραβίνας μάλιστα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ αποτελείται από τους: Αλβανό, Τσιλιμπάρη, Σανίκη, Τζηρά, Στούμπη, Κωστακίδη, Κρητικό, Μισαηλίδη, Κανδύλα, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρη, Λιόλιο, Παπαδιονυσίου, Λιάπη, Παπαδόπουλο, Τσακνή και Καραμπουρνιώτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ